Općenito > Generalno o skuterima

SF 2 vs Gilera Runner ! HITNOO

<< < (2/4) > >>

Reponja:
Gle, ako si 100% siguran u porijeklo, da nije ukraden, onda je to već malo drukčija priča...
Znam da nisi ni u jednom trenutku rekao da sam idiot, ali ignoriranje pojedinih zakona govori
tome u prilog. Bilo je žučnih rasprava o tome u prošlosti i ne pada mi na pamet uplitati se
u jednu novu. Na kraju završi na istome, svak radi šta želi, a mi smo tu da pomognemo savjetom
koliko možemo.
I dalje stojim pri izjavi da bi ti bilo ljepše sa papirima. Jesi razmišljao o kupovini rame sa istima,
pa da prebaciš skuter sa jedne na drugu ramu?

3alfa3:
bez papira - ne hvala, pa taman da si u Tanzaniji.
Ako mislis takvo nesto kupovat, nemoj trazit savjete na ovom forumu oko toga.
Sretno.

EOD

SHZNA:
@repnja znaci 100 %,pa moglo bi se nesto i rjesit u vezi toga(u vezi rama ) sto da ne
Jos nesto u vas su jace kontrole dosta jos sad u uniju kada udjete  ihh ,dosta vise nego kod nas,vjeruj momak na motor ide sam uz kraj ceste,oni ni ne gledaju u njega,nije to toliki problem,pa ja znam po cesti idem njih 4 u autu masu meni i dizu ruki i naravno ja njima,jos nista nemam,naravno bolje je sa papirma uvijek,ali  ne igra mi ulogu papir vjeruj,ja sam znao  dodjem od njih 50 metara motor parkiram i nista ! U moje 4 godine voznje motora znaci nikad,ama bas nikad nisu mi nista uradili ! @alfa pa j#bote ne pitam te hocul uzet motor sa papirim ili ne nego fino pitam koja je masina bolja i to je to,pravite nauku j#bote...

Floyd:
Svi ovde ti govore dobronamjerno,jer nećemo mi plaćati tvoje kazne,boli nas q samo trebaš biti svjestan da on jednog dana može biti oduzet ..

Zavisi šta planiraš raditi sa njim ? Ako ti treba skuter za nekog projekta definitnvo runner,a ako misliš kulirati i lagano se vozikati po meni je bolji SF taj jer je noviji,vjerovatno je manje prešao i očuvaniji je .Mada to nije mjerilo.Probaj i jedan i drugi vidi koji ti bolej leži,jer oba skutera su na dobrom glasu,mašine su provjerene

SHZNA:
@floyd znam drug ali ne treba to vama da bude problem nego samo da date misljenje koja je po vama bolja i to je to btw : hvala vam !
Ne zelim bzvz da ulazim u raspravu ! Imas PM :) 
 Na gileru,sredio bi plastike prefarbo,spuh,gljiva,rolnice i tako te osnovne stvari,mada vec ide 90 sto je vrlo dobro za serijiski motor !
A,pezo je kao nov,packe nigdje,na njemu je manje ulaganja,i to je to

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju