Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Slavonci idu na more - 1650km u tjedan dana
efz:
Svaka čast, odlično :headbang:
Da se bar ovdje može skupit takva ekipa :(
zrakoplovac:
--- Citat: 3alfa3 - 25 Lipanj, 2013, 11:52:21 ---
--- Citat: zrakoplovac - 25 Lipanj, 2013, 11:39:32 ---svaka čast,jedva čekam nabavit nekaj veće pa da mogu na takav tour,samo,teško je ekipu nać :toothy11:
--- Kraj citata ---
Pise da imas runner SP. To ti je dovoljno veliko :)
Jos ako je na njemu neki base kit i odgovarajuci spuh, sto fali vozit vecinu puta 80tak km/h? To ti je na dobro postelanom karbu 1/3 gasa ili mozda malo vise
--- Kraj citata ---
serijala je cilindar,ali bez turpija :icon_thumright:
i ovak se ne napreže puno s trenutnim setupom,a vrijeme za kit bude došlo čim se nekaj razleti u mašini (nadam se ne skoro :)),mada vjerujem da do onda budem skupil lovu za nešto veće,pa bum ovo dal curi nek se vozi do dućana i tak :glasses9:
sad u sub sam napravil 160 km (prva malo dulja vožnja nakon kaj sam si ga složil :laughing7:)
a ovo ljeto je plan,kad malo vremena skupim da složim apena frendovog i da odemo na kavu u opatiju s apenom i runnerom :laughing7:
i da,najveći problem mi je nać ekipu za takve "pothvate" s 50 cc,a za veće dečke sam prespor :'(
_r0bi_:
opaaaaaaa Martini + za trud :icon_thumright:
da da da bilizi se ponovni start :toothy9: :toothy9:
kad si se vec potrudila otvorit temu nabacim ja jos koju fotku :icon_thumright:
edit: efz nije istina da se vi u Zg i okolici nemozete skupit :binkybaby:
efz:
robi nažalost istina je, jedva nas se skupilo 5-6 za karavanu , relacija ZG - KA......neki dalji put tipa more i sl. je nemoguća misija......evo i u Sl. Brod smo išli samo ja i drug Cosa, tako da ak se vozim onda je to solo
_r0bi_:
--- Citat: efz - 25 Lipanj, 2013, 13:02:41 ---robi nažalost istina je, jedva nas se skupilo 5-6 za karavanu , relacija ZG - KA......neki dalji put tipa more i sl. je nemoguća misija......evo i u Sl. Brod smo išli samo ja i drug Cosa, tako da ak se vozim onda je to solo
--- Kraj citata ---
aaaaaa j#boteeeee nevjerovatnoo :hmh: svi bi se vozili vozili onda kad treba startat nema nikog jebiga :angry9:
ajd ti prijatelju zapali malo za Osijek da se druzimo pojedemo popijemo nest :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju