Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Slavonci idu na more - 1650km u tjedan dana

<< < (8/10) > >>

_r0bi_:

:toothy9: :toothy9: eto ekipaaaaa big boss je dao zeleno svjetlo tako daaa javite se,nemojte se stidit i mi slavonci smo od krvi i mesa zeljni dobre klope piva i dobrog drustva dakako   :glasses9:  :icon_thumright:

zvone-ri:
ekipa sve pet... veliki skuteri ,ide to, brzo se stigne... nek vas vrijeme posluži da se morete smočit u našoj salamuri(moru) i uživajte, malo se živi... sretno :icon_thumright: :icon_thumright:

_r0bi_:

--- Citat: zvone-ri - 26 Lipanj, 2013, 21:22:14 ---ekipa sve pet... veliki skuteri ,ide to, brzo se stigne... nek vas vrijeme posluži da se morete smočit u našoj salamuri(moru) i uživajte, malo se živi... sretno :icon_thumright: :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

hvalaaaaaa zvonee  :headbang:  :headbang: iz tvojih usta u bozije usi  :icon_thumright:

zvone-ri:
neće vam bit teško to još jednom proć... ja i ekipa smo neki dan prevalili 2470km u devet dana samotorima od 8occm :icon_thumright:

_r0bi_:

--- Citat: zvone-ri - 26 Lipanj, 2013, 21:38:25 ---neće vam bit teško to još jednom proć... ja i ekipa smo neki dan prevalili 2470km u devet dana samotorima od 8occm :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

ma kaki tesko kad je prava ekipaaaaa nema problema  :icon_thumright:
opaaaaa dobri ste :) aaaa cuj i mi bi ovaj put mogli tak nes srokat  :icon_thumright: jer bit cemo 10 dana,prvi puta je bilo u 5 dana 1650km dva dana nismo "nikud" jer nam je kisa "pokvarila planove"  :toothy9: :toothy12: 

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju