Baotian struja. Upali sve normalno vozikaš se i samo se u vožnji izgasi i ne daje više iskru
Razmaci kad se ugasi su nepravilni, nekad se ugasi nakon 10km, nekad nakon 20km, nekad izdrži 100km. To je bio problem i mjenjao sam svjećicu, bobinu, automat.. Al ništa. Izgasi se onda nakon nekog vremena opet daje iskru i tak
Onda stavim nove blokove na njega sa novim magnetom i namotima (dakle nisam mjenjao to nego sam uzeo čitave takve blokove u kompletu da nebi pomislili da nisam ufazio) i opet ista stvar. Nemam vremena ni živaca više.
Kymco mi zacvika jednom i ja s prijateljem malo kemijao i dođemo do zaključka da mi odspojimo pumpu ulju i livam mješavinu. Vozam ga tjedan dana na mješavini i neda mi vrag mira odem u Kymcov ovlašten servis (Global, kraj Jokera) i ispričam mu sve kako je bilo. Kaže on meni da je
nova pumpa ulja 1400 kuna (?!) I frajer meni kaže "Nije mi još niti jednom otišla pumpa ulja na niti jednom skuteru, to se nemože pokvarit, ma dobra je tebi pumpa ulja, evo ti je ja smontirao nazad. Izlio mješavinu i ulio čisto gorivo". I još mi naplati 80 kn za pregled vozila. Vozio sam ga dan i onda je krepao. Klipnjača, radilica, cilindar sve otišlo. Tražim nekog realnog meštra šta će reć "stavit ćemo polovnu radilicu unutra", "stavit ćemo neku drugu mašinu", a ne šta će mi izbiflat 3000 kuna cijenu.
Uglavnom oko Kymca više posla, oko Baotiana ima neka mala caka al nikako doć do nje