Općenito > Generalno o skuterima
Yamaha Aerox vs. Piaggio NRG mc3 (50ccm)
anabellas:
obe masine su kvalitetne mislim da je jedino pitanje dali zelis da je prostran motor ko nrg ili mali ko rox :hello:
Grale:
--- Citat: ljubo46 - 25 Lipanj, 2013, 18:30:11 ---
ne znam...kolega mi isto ima nrg-a ima gore samo zx-a i ja se sa svojim roxom moram gadno, ali gadno namučit da ga namažem
doduše imam 20kg više od njega ali sve jedno... :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
Neću ni znat kaj bi ti onda piaggio radil sa setupom gotovo identičnim tvojim (dr.evo, R, Hi-speed, Fly) :laughing7:
A potrošnja do 5 l, izvangradske još i manje, sve to sa serijskim fergazerom koji bi se dal naštelat da još manje pije.
Btw. novi piaggio sa skinutim blokadama troši 3,5-3,7 l, a ne teli se po cesti :icon_thumright:
ljubo46:
--- Citat: Grale - 25 Lipanj, 2013, 20:31:22 ---
--- Citat: ljubo46 - 25 Lipanj, 2013, 18:30:11 ---
ne znam...kolega mi isto ima nrg-a ima gore samo zx-a i ja se sa svojim roxom moram gadno, ali gadno namučit da ga namažem
doduše imam 20kg više od njega ali sve jedno... :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
Neću ni znat kaj bi ti onda piaggio radil sa setupom gotovo identičnim tvojim (dr.evo, R, Hi-speed, Fly) :laughing7:
A potrošnja do 5 l, izvangradske još i manje, sve to sa serijskim fergazerom koji bi se dal naštelat da još manje pije.
Btw. novi piaggio sa skinutim blokadama troši 3,5-3,7 l, a ne teli se po cesti :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
e to i mene zanima....ma jeo bi cestu..možda jednog dana i probam pa ću znat iz prve ruke... ;D
Grale:
Doleti do kc, pa isprobaj ;)
Danas sam blokadu štelal elekričnu, i na 30-tak km/h sam ju isključil pod ful gasom, pa sam skoro na leđima završil :toothy12: :toothy12:
Kao što je rečeno već, kod novijih piaggia je problem lošiji ležaji(za serijalu dovoljni) i vodena unutar bloka.
Jbg tvornica uzima neki bestbuy uvijek kod ugradnje dijelova, znači da zadovoljava kvalitetu da izdura određenu kilometražu na serijskom skuteru, i da ih to ispadne čim jeftinije, kao npr. ti KBC korea.
Vodena nebude propišala sigurno tak brzo osim ako se ne toči čista voda, jer je princip vodene isti ko i na drugim skuterima, samo je unutar bloka.
A prednost pri tuningu piaggio mašine je ogromna, od kompletno cijelog prijenosa do fergazera itd.
ljubo46:
valjda budem, nikak da dođem nema se vremena baš..baš sam se i sa steeefom čuo nedavno ;D
ko ima tak dobrog piaggio?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju