Sportski kutak > Sve vezano za utrke

Križevci 30.06.2013

<< < (7/12) > >>

zrakoplovac:

--- Citat: Tomi_ZG - 29 Lipanj, 2013, 23:46:32 ---Jel može netko napisat točnu lokaciju di se voze utrke ak nije problem,neka ulica il slično

--- Kraj citata ---
križevci,gornji grad,
ugl. kad doletiš u kž sa strane zg-a,na prvom raskrižju sa semaforima (imaju čak 2 semafora u gradu  :laughing7:) skreneš lijevo i pičiš i došel budeš drito na trku  :hello:

walkay:
Sad smo se probudili, dorucak, pa mozemo ravno na stazu na trening! Ekipa je odlicna, skutera i motora ima kao u prici, bit ce jako zabavno! ;)

Tomi_ZG:

--- Citat: zrakoplovac - 30 Lipanj, 2013, 01:41:53 ---
--- Citat: Tomi_ZG - 29 Lipanj, 2013, 23:46:32 ---Jel može netko napisat točnu lokaciju di se voze utrke ak nije problem,neka ulica il slično

--- Kraj citata ---
križevci,gornji grad,
ugl. kad doletiš u kž sa strane zg-a,na prvom raskrižju sa semaforima (imaju čak 2 semafora u gradu  :laughing7:) skreneš lijevo i pičiš i došel budeš drito na trku  :hello:

--- Kraj citata ---
Ok  :icon_thumright:
Jel ide ko iz zga? Ja mislim ić oko 13h pa ak ima ko zaintresiran

kiza-iz-kvarta:

--- Citat: walkay - 30 Lipanj, 2013, 05:49:54 ---Sad smo se probudili, dorucak, pa mozemo ravno na stazu na trening! Ekipa je odlicna, skutera i motora ima kao u prici, bit ce jako zabavno! ;)

--- Kraj citata ---

Žorž Weah sad se nećeš moć vadit na foru da si starto natašte ako ne budeš prvi  :icon_thumright:

btw šta ste imali za pasarelu?!

ljubo46:
Ne znam sto se desilo s gumy-em?
Ja ga dosao gledat a ono mauna ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju