Evo imam problemčić,ne znam što je izgorilo,tj što da kupim. Radi se o sljedećem,išao sam na karburatoru namjestit smjesu,i slučajno sam isčupao seonzor temp jer je već sam od sebe bio odlomljen i on mi se slučajno spojio s karburatorom dok je motor radio te je zaiskrio i onda je moto počeo sam dizati i spuštati okretaje,kad sam ga ugasio više nisam imao kontakt napona,mogao sam ga na kurblu ali ne na alnaser. Tada sam otvorio prednju plastiku i vidio da mi je je pregorio jedan osigurać od 7.5A te sam ga zamijenio i dobio kontakt. Upalio sam ga provozao i vidio da mi se napon diže na +16V što nije normalno,a kad bi upalio svijetla bi tek bio ok 14V - toliko je prije bio bez upaljenih svjetala,a sa upaljenima cca 13v. I opet mi je poćeo varirati gas u leru,te sam ga ugasio i opet izgubio kontakt. Otvorio sam prednju masku pogledao sve osiguraće svi su OK,onaj ispod sica isto tako,sad me zanima vjerovatno je pregorio neki relej ili regler. I još nešto kad upalim motor na kurblu svijetli mi akumulator i žmigavci samo svijetle ne trepere i gas varira. Molim pomoč jer moram registrirat motor a ovako ga ne mogu. Hvala