Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aprilia SR186 LC

<< < (13/92) > >>

Laki:
Stavljen downhill, hvala hrgi i neeru :notworthy:.
Stavljen prekidac za zmigavce i trubu od malagutija f12, jedino sto sam prebiko zice da imam umjesto trube paljenje na alnaser
Malo mi je prekratak volan morat cu to produzit, a i probat cu ga jos malo spustit da vidim kako ce se onda ponasat u voznji.
Nemojte se cudit visini volana, jer ja imam skoro 2m, tak da mi je ovo skoro pa taman :icon_tongue:

Ovaj tjedan zavrsavam plastike tak da bi za vikend mogle bit vec ofarbane i na srki( nadam se) :glasses2:

Hrga:
uuuuuuuu prejebeno sjelo  :) meni je taj volan bio malo kratak... sad neznam kako ce kod tebe bit  :)

toma17:
fora svaka cast  :icon_thumright:

Laki:

--- Citat: Hrga - 20 Svibanj, 2009, 09:17:43 ---uuuuuuuu prejebeno sjelo  :) meni je taj volan bio malo kratak... sad neznam kako ce kod tebe bit  :)

--- Kraj citata ---
ma i meni je kratak, morat cu ga produzit 50mm sa svake strane, ovako mi je precudno skretat u zavojima

narucen i novi zadnji amortizer, slike i detalji kad stigne :toothy10:

Laki:
centriran rezervar po uzoru na aeroxa, zatvoren suvozacev sic i spojen sa bocnim plastikama bacen spric kit na zadnju plastiku i undertail , jos zavrsit prednju plastiku i na farbanje, napokon

evo stigo upravo malossi rs24 od sp-a, sad cu morat preradit prihvat na rami da mogu stavit ovaj amortizer, ma ko da je to problem :)  Evo i usporedba serijskog amortizera i rs24 ( razlika u 30mm ) i montirano na sr-ku :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju