Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aprilia SR186 LC
MALES SR180r:
--- Citat: konig - 15 Prosinac, 2012, 14:20:40 ---82 serijska mikunijeva,ma radi super,jedini ''problem'' je kada je mašina topla,upališ ga i ugasi se za sekundu,pa moraš dati malo gasa kad pališ i onda sve normalno,to je jedini nedostatak
--- Kraj citata ---
provjeri ako nisi boju svječice,čini mi se to premalo,pogotovo u ljetne dane i temperature +30!
Laki:
treba ti dellorto 86 -88 dizna,
konig:
--- Citat: MALES SR180r - 15 Prosinac, 2012, 14:23:58 ---
--- Citat: konig - 15 Prosinac, 2012, 14:20:40 ---82 serijska mikunijeva,ma radi super,jedini ''problem'' je kada je mašina topla,upališ ga i ugasi se za sekundu,pa moraš dati malo gasa kad pališ i onda sve normalno,to je jedini nedostatak
--- Kraj citata ---
provjeri ako nisi boju svječice,čini mi se to premalo,pogotovo u ljetne dane i temperature +30!
--- Kraj citata ---
svjećica je onak zlatne boje više manje....pojasni mi ovo boldano,znam raditi na mašini,al ne kužim previše teoriju,pretpostavljam da misliš na zaribavanje?
MALES SR180r:
kad je vani vruče mašini treba više goriva da bi ispravno radila,a pogotovo mašinama sa zračnim hlađenjem,koje se više griju i djelomično se hlade preko smjese,za njih je premala dizna kobna,i za lc je al više će durat lc za premalom diznom nego ac!
Edit: stavi veću diznu obavezno!
igor.sb:
isto tako i kad je vani zima treba veca dizna u odnosu na toplije jer je zrak bogatiji kisikom blabla bla
konig nabavi ako mozes mikuni 90-95 diznu i digni iglu zub-2, samo stavljanje vece dizne nema smisla
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju