Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aprilia SR186 LC
Drnda:
btw, jesi slucajno ramu na ijednome mjestu pojacavao.. meni se sr150 nekako uvijao, barem sam ja i 2 brata imali identican osjecaj da se nekako uvija pri davanju gasa i kocenju :icon_scratch:
stefek, ima nesto u tome da je pezola rama jaca koliko god se zajebavali s pezolom :toothy11:
i bas me zanima taj dio oko usisa kako je odradjen, pa ako mozes poslikaj malo bolje :icon_thumright:
steeef:
uvija se dok odu seleni inače sve po pravilu službe,pogotovo sad sa support armom i 2 amortizera otpozadi
Drnda:
ne to, kod mene je bilo rjeseno drugacije.. nije se na masini uvijalo, rekao bih ajmo reci dole gdje drzis noge i na volanu da skuzis uvijanje... to sam na sru i runneru starijem skuzio, da kod jacih ubrzanja i kocenja osjetis kao da se na sredini rame osjeti gibanje (ono kao da rama nije kruta dovoljno :dontknow: )
tko ti je radio kosuljicu za cilindar?
steeef:
da se rama tu tolko uvija onda bi i pukla..krivo ti se čini..pogotovo na runneru koi ima još pojačanje na sredini..možda si mislil da voziš brzinca pa kak si tiskal kočnicu i mjenjač tak si vijal podnice,hahahhaha
Drnda:
nezz, za runner mi se jos par ljudi isto pozalilo da imaju problema s uvijanjem ( medju njima i neki koji voze ph skuteri)
nezz , mozda mi se stvarno cinilo da je rama a zapravo ovjes uzrocnik toga.. ali na pezou imam i jaci malo setup pa toga nema :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju