Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aprilia SR186 LC
Laki:
--- Citat: pajo - 29 Svibanj, 2012, 23:26:23 ---vidi se razlika u kanalima polutki,nekako malossi ima duži kanal i manje nakošen??dok seriski ima onaj zgib kao i sve ostale ser.polutke.
jel bgm igličasti ide na radilicu??
--- Kraj citata ---
upravu si u vezi torq-a duzi je kanal i manje nakosen iako sam ocekivao da ce bit ravniji kanal, nisam mjerio kolika je duzina, jbg zaboravio,
stavit cu bgm iglicasti, a ako tebi treba ovaj seriski sa slike poslat cu ti, nije problem :icon_biggrin:
pajo:
ma ne treba imam ;D
Sad mi možda malo žao što nisam montirao taj bgm igličasti.jeb ga neno me nagovorio.
Ma da mi taj bgm izgleda nekako jači nego ser.piaggio??
Laki koji vario i remen ide gore?
B.E.R.O.:
Kolko novaca plastikarenje??
Jel to onaj pored Osijeka radio??
???
Projekat je odlican... :notworthy: :notworthy:
I zanima me kako si namontirao oprug amortizera a da ih nisi zaderao??
;D
Laki:
--- Citat: pajo - 30 Svibanj, 2012, 08:57:32 ---ma ne treba imam ;D
Sad mi možda malo žao što nisam montirao taj bgm igličasti.jeb ga neno me nagovorio.
Ma da mi taj bgm izgleda nekako jači nego ser.piaggio??
Laki koji vario i remen ide gore?
--- Kraj citata ---
jace je od bgm kuciste na kojem su iglice
ici ce malossi multishit i polini kevlar, pa cemo vidjet kak ce to radit
--- Citat: B.E.R.O. - 30 Svibanj, 2012, 11:10:37 ---Kolko novaca plastikarenje??
Jel to onaj pored Osijeka radio??
???
Projekat je odlican... :notworthy: :notworthy:
I zanima me kako si namontirao oprug amortizera a da ih nisi zaderao??
;D
--- Kraj citata ---
u vladislavce sam nosio, ispalo me 400kn to sve u te dvije boje.
opruge sam namontiro za 2 minutu, treba 2 velika sarafcigera, krpa i jos jedna osoba koja ce ubacit gornji osugurac dok ja drzim stisnuto oprugu
Laki:
kupio trakice za rubove felge, a visak iskoristio sa razbijem malo monotoniju vila
ubacio polini lamelice 0,35 debljine u usis, netreba riskirat sa limenim lamelama da nebi bilo cirkusa ak puknu
napravljena distanca za glavu i malo se poigrao sa glavom sa singh-ovim zarezima, pa cemo vidjet kak ce to funkcionirat, evo i linkovi sa youtuba o zarezima
masina sklopljena nakon 3 duge godineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju