Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aprilia SR186 LC

<< < (50/92) > >>

doritos:
Mod nek mi promeni naslov jer pisem prek moba, sorry !

Da vas pitam usput posto je trenutno ova tema aktivna po pitanju big bojlera
 jel je stetno posto mi je na PM cilindru ispuh 35-36 a na flanjdji od spuha 28,? Jel to istinda da zbok sireg ispuha cilindra a uze flanjdje se moze vise grijati?

Laki em kaj si visok kao stakla, prava geto protuva sto rime izuva, u toj glavi imas svasta za tUning :)
Bit ce jebeno na hepeningu! :*

MALES SR180r:

--- Citat: doritos - 09 Veljača, 2012, 10:44:42 ---Mod nek mi promeni naslov jer pisem prek moba, sorry !

Da vas pitam usput posto je trenutno ova tema aktivna po pitanju big bojlera
 jel je stetno posto mi je na PM cilindru ispuh 35-36 a na flanjdji od spuha 28,? Jel to istinda da zbok sireg ispuha cilindra a uze flanjdje se moze vise grijati?

Laki em kaj si visok kao stakla, prava geto protuva sto rime izuva, u toj glavi imas svasta za tUning :)
Bit ce jebeno na hepeningu! :*

--- Kraj citata ---

ja sam imo cil 34-35 a jolly-a 28 grijo mi se jer je voda bila "nepropisno" spojena a sad nezz ak bi se grijo da je bila voda ok....ali kasnije sam preradio jolly-a na 34 i izgubio moment..... :dontknow:

jesi uzo PM-a.......daj neku sliku kaj si FIC..... :icon_biggrin:

CoK:
metalik brate, samo ti preradi tu flandu, 28 ima serijski 125 bokte...

doritos:
Males- TOP SECRET je PM xD

Mat brate- tako če i biti.  Jel mi mos kako nabaviti sarafe poklopca glave, ovi ne valjaju kaj sam uzeo isus mater :/  bil sam u kranjcu i nemaju take sarafe ...

gumy:
metalik brate de malo poslikaj taj PM cilindar

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju