Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aprilia SR186 LC

<< < (45/92) > >>

Deny:
au ovaj support arm izgleda kao babina pi*ka sto kaze cameosb  :toothy3:

baci to u crno :D i iseckaj malo

MALES SR180r:

--- Citat: Laki - 01 Veljača, 2012, 21:22:51 ---one izbocine sam poravnao i prosirio jos mozda dodanih 1mm sa svake strane, jer nisam htio pretjerivat da zeznem rupe od navoja, i jos sto sam sredio je onaj prijelaz na bloku prema cilindru(onaj sto bude odmah poslije tih izbocina)

--- Kraj citata ---

e to me zanimalo.....meni žao ko psu kaj nisam to poravno kad su bili blokovi otvoreni upravo zbog takvih stvari kasnije da mogu kemijat....jbga sad je već sve na skuteru i pali.....i žao mi u pm...... :angry7: :angry7: :angry7:

Laki:

--- Citat: MALES SR180r - 01 Veljača, 2012, 21:44:00 ---e to me zanimalo.....meni žao ko psu kaj nisam to poravno kad su bili blokovi otvoreni upravo zbog takvih stvari kasnije da mogu kemijat....jbga sad je već sve na skuteru i pali.....i žao mi u pm...... :angry7: :angry7: :angry7:

--- Kraj citata ---
ajde sta kukas, znam da imas negjde u garazi neke blokove sutnute u kutu koji samo cekaju da budu podloga da ide 2 tisuce i da kolju... :icon_biggrin:

MALES SR180r:

--- Citat: Laki - 01 Veljača, 2012, 22:06:50 ---ajde sta kukas, znam da imas negjde u garazi neke blokove sutnute u kutu koji samo cekaju da budu podloga da ide 2 tisuce i da kolju... :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

:laughing7:

nesumljam da će ovi trenutni lageri izdražat baš puno sa glavom sporckom,tak da već planiram kak ću rastavit sve a još nisam pošteno probo kak ide ovo na novo sve složeno.... :laughing7:

Laki:
ajde ti si svog bar provozo, moj je rastavljen vec skoro 3 godine, ali ovo je ta godina kad ce bit opaljenje, moram do 5.mjeseca slozit sve

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju