Općenito > Generalno o skuterima
Kupovina skutera
kimi16:
Ma navozo sam se stariji masina i dovoljno samo me uvijek zanima po cemu je runner bolji od sra i nrga posto gledam novije skuteru aerox je otpo posto su skuter unakazili i lici na pravog kineza sad od ova 3 ako mi neko moze reci mane i po cemu je jedan bolji od drugog :help:
Pulss:
Nije runner bolji od sra i nrga. Aerox je po meni uvik bia isprid runnera. Ima san runnera 50(2007) i roxa od frenda na kratko vrijeme, i 5 puta san vise uziva vozit roxa, taman je bia na mojih 186cm, i manje je trosia.
Od novijih je SR bolji i od nrga i runnera, ima bolje vile i kocnice od ostala 2 ako se ne varam, nije problem poskidat plastike ko na runneru. Po meni runner noviji nema nijednu prednost ispred ostala 2.
kimi16:
E to sam trazio da cujem a iskreno mi je i sr najvise zapao za oko takodje po ljepoti samo se pitam kakav je ajnspirc kod novijeg sra i da li se to isplati uzimati ajnscpric ? :dontknow:
tommy:
--- Citat: kimi16 - 21 Lipanj, 2013, 19:27:17 ---E to sam trazio da cujem a iskreno mi je i sr najvise zapao za oko takodje po ljepoti samo se pitam kakav je ajnspirc kod novijeg sra i da li se to isplati uzimati ajnscpric ? :dontknow:
--- Kraj citata ---
u HR ti se ne uvozi factory model sa el. ubrizgavanjem goriva, možeš ga samo uvest iz EU ili iz BIH :icon_thumright:
Pulss:
--- Citat: kimi16 - 21 Lipanj, 2013, 19:27:17 ---E to sam trazio da cujem a iskreno mi je i sr najvise zapao za oko takodje po ljepoti samo se pitam kakav je ajnspirc kod novijeg sra i da li se to isplati uzimati ajnscpric ? :dontknow:
--- Kraj citata ---
Pusti ie, uzmi SR karb ili Aerox i neces pozalit.
Rox mi je uvik bia nekako drazi radi minarelli masine, poznata po maloj potrosnji i gotovo se ne kvari, super ovjes(vile, kocnice), lijep, jedino sta je za neke mal, ako si malo visi, 190+ nece ti bit bas udoban.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju