Općenito > Oprema

Nova kaciga do 800 kn?

(1/3) > >>

sjakli21:
Pozdrav ekipa
evo ovako, zanima me di ima za kupit u zg-u dobra kaciga, i koje su marke osim nolan kvalitetne ? išao bi do nekih 800 kn max, i naravno nova kaciga me zanima  :toothy12:

roc:
Na pamet mi sada padaju dvije trgovine, Viktor moto sport i druga je Automotosport. Mislim da nemaju nolan, ali imaju druge kvalitetne marke kao npr Airoh, Schubert...
Mislim da ima nolanova trgovina negdje u ilici, ali nezz točno gdje. Mislim da schuberta nećeš naći za 800kn, ali airoh bi se trebao naći za te novce...

3alfa3:
U toj cjenovnoj klasi po meni Nolan. Ako ti pase za tvoju glavu njihov kalup. Mozda cak da navuces jos parsto kuna pa vidis jel ti pase model N86. Stvarno lijepo opremljena kaciga samo ponavljam - pitanje jel je kalupom odgovarajuca tvojoj glavi. Nolan obicno ima kalupe za okruglaste glave, a ne izduzene. Odes, probas pa vidis

--- Citat: roc - 19 Lipanj, 2013, 21:40:48 ---Mislim da schuberta nećeš naći za 800kn

--- Kraj citata ---

Dobro mislis, Shuberthice kostaju vise tisuca kuna  ;D

anabellas:
ja kupio airoh za 550 kuna prije 6 godina , dan danas ko nova bas sam zadovoljan

tommy:
bencony moto, Ravnice, potraži web stranicu na internetu pa pogledaj
oni ti imaju airoh, suomy, held... ima dosta izbora otiđi pogledaj, probaj kacige, vidi šta ti paše.
-airoh speed fire - 845kn
-held segana - 854kn
-suomy terk - 869kn
za te novce ne možeš ništa bolje dobit :icon_thumright:
ima još modela u toj cijeni, -10% ti je na gotovinsko plaćanje.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju