Općenito > Generalno o skuterima

Baotian Rocky - kupiti ili ne?

<< < (3/4) > >>

3alfa3:

--- Citat: Ares2009DM - 18 Lipanj, 2013, 15:28:08 ---po meni je 15000km neka granica kada se kupuje skuter "boljih" proizvođača..

--- Kraj citata ---

Zasto?
Prodao sam nrg power slabiji midrace sa 42000km u stanju kakvog nema vecina skutera starih par mjeseci

Reponja:
Ajde radije skupi još malo para i kupi si neki Piaggio, Minarelli ili Pežolu. S razlogom su se razvili u brendove.
Ne trebaš još puno štediti, jako dobra prilika se ubode za 3000kn, ali moraš imati keš i sreće da naletiš.
Ovo nebi nazvao prilikom.

Za šta ti uopće treba skuter? Na posao-s posla? Do dućana? Svakodnevne vožnje? Ajde malo informacija,
ne možemo ti pomoći ako moramo čupati informacije iz tebe.
Zato se članovi prvo predstave u kutku za nove članove.
A nakon toga pročitaju pravila i vide da se ne smiju otvarati dvije teme iste tematike. Sada ću ti ih spojiti,
ali smatraj se upozorenim...

matko177:

--- Citat: tomislav.fluhar - 18 Lipanj, 2013, 15:08:34 ---e ovako zanima me dali mi netko moze reci kupio bih polovni skuter baotian 49cm3,2008 godina, 15600 pređenih kilometara i ima 3kw dali mi netko moze reci dali je to puno kilometara za takav skuter i dali se ga isplati kupiti prodaje se za 300 eura??Hvala puno

--- Kraj citata ---
Malo upitno, gledaj da je bar regan godinu dana, da je sve kak se spada da povuče dobro pri startu, dali je remen mjenjan, i kad s kolko km, dal pali dobro na akumulator i dal su mjenjali akumulator,moj ima 25000 km s prvim akumulatorom i zasad sve dobro, al za tu cjenu ako malo potražiš nadješ i sa par tisuća km, ovak je to dosta, ako nisu padali i terali ga uvjek do maximuma bez blokade, onda mu nije ništa, i osim remena i rolica na tom motoru nema potrebe da se šta mjenj, za te pare mora bit pali vozi.

3alfa3:

--- Citat: matko177 - 18 Lipanj, 2013, 16:16:06 ---ako nisu padali i terali ga uvjek do maximuma bez blokade
--- Kraj citata ---

Da, vozili su se 25 km/h i sparali mashinu koja nemre prek 50-60  ;D

Inace, nemam nis protiv baotiana. Los, mali, neudoban, al zato i kosta kolkiko kosta. Znam neke koji su bez kvara i 20.000km presli - u pravilu se radi o prijevozom sredstvu po ZG da se izbjegnu guzve autom po ZG...

Rocky:
alfa kaj pričaš ti??  devetke su se prodavale po 3000kn na dalje. rocky je nov koštao 6000kn i nikad ispod toga nije bio nigdje tako da za 3500 ako kupiš novog ja ti dam troduplo za njega.

15000km je previše, taman još 2-3 km i čeka te mjenjanje karika. ti kilometri za batinu su koda kupuješ neki polovan auto sa 350 000 + km... možda će te služit a možda te čeka izmjena ko zna čega sve ne..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju