Imo sam Kevlar malossi, i iso je podosta losije :/ Nije imao start kao sto ima sa ovim remenom, i srednje ubrzanje je bilo osetno slabije.
jel to znaci da je malossi bio samo nabacen gore, ili si se poigrao i s prijenosom i svejedno banana?
Poigro sam se sa prenosom, ali nikako nije dobro stojao nazad u polutkama, bio je duboko, sta god radio, imao sam jos lakse i teze rolnice, pa sam se i sa njima igrao, kombinovo, vadio, stavljao deblje tanje platne , ali nije davalo rezultata, bilo kakva kombinacija.
A sada imam ponudu, nasao sam kais, kaze covek original Piaggio, kao to pise na njemu, ali da pise na njemu da je duzine 836 ?, sto mi je malo neobicno. Nisam pametan, trenutni kais je 828, i stanjen je lepih 1.1mm po subleru onom elektronskom, a po normalnom subleru je stanjen za citavih 1.7mm.
Osetno je opala krajnja sa ovim kaisem u pocetku, jer sam ga dobio FREE, ali se dobro ponasao u ubrzanju, dok je bio 22mm sirine. A sada kada se jos stanjio, izgubio je malo start, i medju ubrzanje i krajnja je slabija, krajnja brzina je sada po satu 145km/h.
Sta kazes na taj kais sto je duzine 836 ? Plasim se da ne bude predugacak, jer sa 834, koji je bio "original", mozda je bio i 832, ali sam greskom reko 834, kais je stojao maximalno gore na polutkama, i sa platnama 2 deblijne 1mm i 0.5mm. Pa da ne bude, da je predugacak. Moze neki savet ?