Tehnički kutak > Tuning skutera

Blokada u rezonantnom??

<< < (2/4) > >>

Kenny:

A sta je s Gianelli reverse ili shot ? mislim da je reverse oko 1400kn i da ide uz kit , jelda?

dino_sk:

--- Citat: Kenny - 19 Srpanj, 2008, 16:21:44 ---
A sta je s Gianelli reverse ili shot ? mislim da je reverse oko 1400kn i da ide uz kit , jelda?

--- Kraj citata ---
shot definitivno jer ce izvuc dosta iz kita

Losinj:

--- Citat: Kenny - 19 Srpanj, 2008, 16:21:44 ---

--- Kraj citata ---

a kaj ce ti to i ovak ide ko blesav,,,,,po meni ja bi zel gianelli definitivno,il uzmes arrow pa imamo isto. :glasses9:

dino gp1:
Gianelli reverse je ok za base kit i daje dobre performanse, shot je midrace spuh koji će iz base kita dati najviše ali će ti prije otići jer se dosta vrti, pogledaj još polini funky, yasuni r (z je više za serijalu) malossi mhr replica, technigas next r.  Yasuni ti nema u hr

Losinj:

--- Citat: dino gp1 - 19 Srpanj, 2008, 20:51:35 ---Gianelli reverse je ok za base kit i daje dobre performanse, shot je midrace spuh koji će iz base kita dati najviše ali će ti prije otići jer se dosta vrti, pogledaj još polini funky, yasuni r (z je više za serijalu) malossi mhr replica, technigas next r.  Yasuni ti nema u hr

--- Kraj citata ---

samo ispravak netocnog navoda:

Yasuni ima u hrvatskoj,nemogu ti sad dat dokaz al siguran sam da sam naletio na to i to na Forumu motori.hr

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju