Tehnički kutak > Garaža

Aprilia Area51

<< < (3/7) > >>

danyq7:
Ovisi koji je karburator sad gore i kako je poštelan, ja ti garantiram da pravilno poštelana aprilia area s tim setupom ne troši više od 4 litre

SuperDacha:
Vidim da će prvi potez biti promjena mehaničara... :angry7: Ponovio mi je opet da je na njemu kit od 80 ccm!

Poštelati? Dizne? Roline? Što poštelati? Dosta bi mi dobro došla pomoć jer mi se čini kao da stvarno znate o čemu pričate  :toothy11:

Dirk23:
A i o tih 90 kmh, bi se dalo raspravljat...
Ako je dragster bimota, area je agusta, po meni,
stavi ga u zdravo stanje, i drzi ga kao drugo vozilo.
Steta da ih nisu radili i u vecim kubikazama.

veruda:
kit od 80 ccm postoji i normalna je stvar, danyq7 griješi jer nije upućen.
rjeđi jer je klasa za utrke 70ccm i više ubija radilicu, barem smo tako prije govorili. znači nisu bili high end recing kitovi nego više za one kojima se nije dalo kotrljati pomalo. moj mc2 80 je išao 90-ak uzbrdo i nizbrdo i izdržao pula dubrovnik sa propuhom na radilici

danyq7:

--- Citat: veruda - 13 Lipanj, 2013, 22:15:29 ---kit od 80 ccm postoji i normalna je stvar, danyq7 griješi jer nije upućen.
rjeđi jer je klasa za utrke 70ccm i više ubija radilicu, barem smo tako prije govorili. znači nisu bili high end recing kitovi nego više za one kojima se nije dalo kotrljati pomalo. moj mc2 80 je išao 90-ak uzbrdoo i nizbrdo i izdržao pula dubrovnik sa propuhom na radilici

--- Kraj citata ---

Znam ja dobro šta sve ima na tržištu, ali za razliku do tebe ne želim bezveze zbunjivat čovjeka i govorit mu da ima malossi kit od 80 kubika kad svi znamo da je to 99,99% malossi sport 70 kubika. A uostalom pola ovih kaj kažu da imaju 80 kubika ni sami ne znaju kaj imaju i vjeruju ono šta im je neko napričo bajke dok su kupovali dijelove.

EDIT: Daj link za minarelli kit od 80 kubika ako uopće postoji za tu mašinu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju