Tehnički kutak > Styling skutera
TRUBA
AeRRox:
Jel ima itko pojacalo u autu od otprilike 90W?
Ako ima, nek mi se javi na pm, trebam nesto upitati.
Hvala.
filiplatinovicz:
--- Citat: StreetRunner - 02 Prosinac, 2006, 10:49:32 ---Znaš šta bi bilo ludo napravit,umisto registracije stavit neko LCD sranje s digitalnim prikazom registracije ili neke druge gluposti za programirat(npr. napravit digitalni prikaz "Sljedi me") ili tak nešto sl
--- Kraj citata ---
kako ne kužite da se UMJESTO registracije ne smije ništa stavljat. regu rego, a ostalo prema ukusu! :icon_tongue:
Punisher:
--- Citat: StreetRunner - 02 Prosinac, 2006, 10:49:32 ---Znaš šta bi bilo ludo napravit,umisto registracije stavit neko LCD sranje s digitalnim prikazom registracije ili neke druge gluposti za programirat(npr. napravit digitalni prikaz "Sljedi me") ili tak nešto sl
--- Kraj citata ---
Gledao sam na satelitu kad su se dvije ekipe natjecale u sređivanju istog auta... jedna ekipa je napravila baš to... umjesto tablice stavila LCD ekran sa istim dimenzijama tablice i sa slikom tablice na LCD-u. Izgledalo je totalno ludo.
Sorry na offtopic.
filiplatinovicz:
vjerujem, vjerukem...
oni su napravili auto za pokazat a ne za vozit. to je nasim zakonima zabranjeno i murija bi sigurno reagirala kao bik na crvenu krpu...
StreetRunner:
Dobro nemoj odma planit,to je samo ideja koja neće bit realizirana :hello: :toothy12: :toothy9: :dontknow: :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju