Tehnički kutak > Blokade
NRG Power 2 slijepa crijeva??
Drnda:
pa trebas staviti vecu diznu i skinuti limic sa karburatora
dino_sk:
--- Citat: Drnda-1 - 19 Srpanj, 2008, 19:46:43 ---pa trebas staviti vecu diznu i skinuti limic sa karburatora
--- Kraj citata ---
nesto je tu drugo u pitanju ,ja sam s limicem i serijskom diznom (53) isao po satu 100km/h kad sam zx-a stavio
i nit je trokirao ni nista sve bilo ok kao i sada kad je gore 64 dizna i redsponge i nema limica
zoki_NRG:
--- Citat: Drnda-1 - 19 Srpanj, 2008, 19:46:43 ---pa trebas staviti vecu diznu i skinuti limic sa karburatora
--- Kraj citata ---
daj ne pricaj gluposti, zasto bi limic skidao, dal servis skida limic??? ne...neka on opet ocisti filter zraka i nek provjeri kako je to zavido, kad sam ja stavio red sponge, nisam dobro skroz bio namjestio cuo se duboko i losije isao...vjerojatno je to
Drnda:
--- Citat: zoki_NRG - 21 Srpanj, 2008, 01:22:47 ---
--- Kraj citata ---
daj ne pricaj gluposti, zasto bi limic skidao, dal servis skida limic??? ne...neka on opet ocisti filter zraka i nek provjeri kako je to zavido, kad sam ja stavio red sponge, nisam dobro skroz bio namjestio cuo se duboko i losije isao...vjerojatno je to
--- Kraj citata ---
zato jer mu je taj liic blokada i nije bas zdrava za motor, a ako je skinuo blokade a ostao limic, potrosnja ce mu biti veca dosta i nece bas ici jer ce mu faliti zraka
zoki_NRG:
na ovlastenim servisima skidaju blokade sa spuha i prsten i to je to, i motor treba dobro ic a ovaj je sam nesto sj#bo kad je isao cistiti filter i od tad mu ne ide kako treba i cuje se jace, neka opet namjesti taj filter i bit ce ok...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju