Ostalo > Svijet računala i mobitela
LFS !!
Scoot_Fan:
--- Citat: rakitje00 - 06 Siječanj, 2010, 12:57:43 ---ima čika rakitje crack normalno...
e kolko dojde taj s2 licenca kaj kupis..di si kupil!?
--- Kraj citata ---
Kupis je na https://www.lfs.net/ dode oko 25 funta cini mi se... nisan siguran 100%. Iman je vec 2god, nije mi zao lipe heheh... I sta ce vam volan? -Vozite na mis: lijevi klik gas, desni kocnica, i skretanje lijevo desno, vozin tako vec 2god, dzaba drugima sta imaju volane... ako je ko za rejs nek se javi :toothy9: :toothy9: :toothy9:
R@kija:
kaj to moras imat pay pal da kupis to ili kak ide??
Scoot_Fan:
Mozes priko pay pala, al ja san kupia priko MasterCarda. Pay pal mi nekako bija prevelika jebada, ode upisa broj kartice, par xy podataka, i za par min ima S2 :toothy12:
R@kija:
--- Citat: Scoot_Fan - 06 Siječanj, 2010, 14:20:19 ---Mozes priko pay pala, al ja san kupia priko MasterCarda. Pay pal mi nekako bija prevelika jebada, ode upisa broj kartice, par xy podataka, i za par min ima S2 :toothy12:
--- Kraj citata ---
i ta licenca ti vredi za sve verzije jel tak??
Scoot_Fan:
--- Citat: rakitje00 - 06 Siječanj, 2010, 14:24:08 ---i ta licenca ti vredi za sve verzije jel tak??
--- Kraj citata ---
Da da naravno. koju god verziju da skines mozes otkljucat... pocevsi od onih prvih skroz...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju