Ostalo > Svijet računala i mobitela

LFS !!

<< < (14/33) > >>

R@kija:
ima ko zelju da igramo x ili y verziju online...

White:

--- Citat: rakitje00 - 13 Siječanj, 2009, 21:05:16 ---aaaaaaaaaaaaa kako bolesno...imam sve aute i staze...predobroooooooooooooooooo :laughing9: :laughing9: :laughing9:

--- Kraj citata ---

Jel mozes sada na netu igrat?Aj posalji crack link na PM... :notworthy:

R@kija:
aj jel igra ko igru...ja i frend delux igramo svaki dan..online

lfs s2 alpha x verzija ove ostale verzije su glupe jer auto nece u crveno dode do blokade i jebi ga ovdi dode do kraja hahahahah

aj ko enma skidajte predobra simulacija sve živo mos stelat na autu...skine se za 5 minuta ima 130mb

Scoot_Fan:
Kako mislis nemoze u crveno?

Daj skini lipo najnoviju ovu sad 0.5Z28 i vozi se "ko covik" :toothy3: grafika je poboljsana, interier u XFG/XRG/XRR... itd itd je jedno 10x bolji i doraden.

R@kija:

--- Citat: Scoot_Fan - 05 Siječanj, 2010, 15:18:06 ---Kako mislis nemoze u crveno?

Daj skini lipo najnoviju ovu sad 0.5Z28 i vozi se "ko covik" :toothy3: grafika je poboljsana, interier u XFG/XRG/XRR... itd itd je jedno 10x bolji i doraden.

--- Kraj citata ---

pa sta cu si to sve skidat kad to sve imam u x verziji..imam svijetla,zvuk,skinove,unutrasnjost spuhove neznam ni sam kaj neme..ovi mi nisu ok dode na 0.5z do 7 na onom xru i stoji...u x verziji dode do 9 dole zanimljivije je..imam i z i y i x ak oces skini x dodi u server crash neki ja i frend tam j****o sve...ja sam sinan sakič a on luka ahhahahah

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju