Ostalo > Svijet računala i mobitela
LFS !!
..::IVKULJA::..:
@poggiali- treba raspakirat full part1.rar file a ne samo full;) i onda se pojavi mapa u kojoj se nalazi 7z ikona
ajmo veceras napravit server(privatni) i malo se vozikat
andy:
--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 23 Srpanj, 2008, 16:43:56 ---@poggiali- treba raspakirat full part1.rar file a ne samo full;) i onda se pojavi mapa u kojoj se nalazi 7z ikona
ajmo veceras napravit server(privatni) i malo se vozikat
--- Kraj citata ---
ajmo :glasses9:
stoper06:
i ja cu ako uspijem instalirati igricu ;D
ako netko zna kako neka mi se javi na msn kada skinem igricu :help:
Poggiali:
ja part 1 i 2 nisam dirao, možda ih automatski rapakira :dontknow:
Uglavnom ja sam na serveru CRT Racing
Poggiali:
--- Citat: Scoot_Fan - 23 Srpanj, 2008, 16:17:46 ---
--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 23 Srpanj, 2008, 02:07:24 ---hm,nece mi naci listu online igara...pise korisnicko ime nije pronadjeno??? nisam ni prije imao original igru pa sam mogo igrat hmhmhm...taman sam volan popravio jbmti
--- Kraj citata ---
Nema tu original igre, nego trebas ic na lfs.net i onda tamo kupis igru S2 za 48 $ i onda imas sve aute / mape itd, isto to imas s crackom, ali nemozes online, a da bi mogao ic s Demo verzijom online trebas se regat na lfsforum.com tamo napravis account i onda mozes na Demo servere ali tu imas samo :XFG (onaj mali auto 2. po redu). XRG (malo veci auto 3. po redu mislim), FMB (ona formulica 2. najzadnji red koliko se sjecam). Ja sam kupio S2 i potpunosti se isplati, je da je dosta para za igru, ali fizike igre i steta na autima su +10, pa ko voli....
A evo kao sto migkygs kaze mozete se na demo trkat i osvojit S2, pa krenite vjezbat :laughing7: :laughing7: :laughing7:.
Evo da ovim putem pozz Mikygs-a :hello: :hello:
--- Kraj citata ---
Ma ja sam stavio Y verziju tak da netreba se registrirat za demo ;)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju