Ostalo > Svijet računala i mobitela

LFS !!

<< < (3/33) > >>

ChRiStIaN:

--- Citat: Mikygs - 20 Srpanj, 2008, 23:44:57 ---Decki ja sam iz CROTeam Racinga LFS.Ovako planiramo organizirati demo ligu ako nakupimo dosta demo igraca.
Pobjednik lige ce osvojiti S2 licencu.
Vise ce vam objasniti admin pozvat cu ga vamo ili dodite na nas sluzbeni forum: http://www.croteam-lfs.org/forum/index.php
Pa ako ima zainteresiranih nek se jave! :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

o bokte s pravilima voznje...jebes to...radije free ride biram

R@kija:
ja sam za,imam par skinutih postavka od auta za drag al nisu bas nes,a ,cek,na kojem lfs igrate ,na s2 alpha x ili onaj noviji y il koji???

Mikygs:

--- Citat: KicHo7 - 21 Srpanj, 2008, 20:10:44 ---
--- Citat: Mikygs - 20 Srpanj, 2008, 23:44:57 ---Decki ja sam iz CROTeam Racinga LFS.Ovako planiramo organizirati demo ligu ako nakupimo dosta demo igraca.
Pobjednik lige ce osvojiti S2 licencu.
Vise ce vam objasniti admin pozvat cu ga vamo ili dodite na nas sluzbeni forum: http://www.croteam-lfs.org/forum/index.php
Pa ako ima zainteresiranih nek se jave! :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

o bokte s pravilima voznje...jebes to...radije free ride biram

--- Kraj citata ---

Pa da s pravilima ne organiziramo bzvz ligu.
Ako skupimo dovoljno demo igraca organizirat cemo ligu ovo je sad skupljanje ako ima zainteresiranih neka se regaju na forum i jave se tamo.
I biti cete obavjesteni oce li biti liga i sve :icon_thumright:

Poggiali:

--- Citat: rakitje00 - 22 Srpanj, 2008, 11:47:16 ---ja sam za,imam par skinutih postavka od auta za drag al nisu bas nes,a ,cek,na kojem lfs igrate ,na s2 alpha x ili onaj noviji y il koji???

--- Kraj citata ---
Pa kaj nisam stavil link, treba bar bit Y verzija inače nemreš nač jedan server :P

Kaj se tiče pravila, poželjna su bar neka osnovna, a ne kad mi pizdeki koji neznaju vozit nakon  kruga počnu rulet radit posred staze, i kontra smjer vozit, a mi ostali bi i dokraja odvozili trku. Super su mi i oni kad vozimo 15 krugova onda vide da nemogu niš pa u 12. 13. ili čak zadnjih 200metara prije cilja počnu glasat za novi start, mamicu im, kad bi svi tak glasali za restart ak nemožeš bit 1. nebi se jedna trka odvozila  :cussing: :cussing: :cussing:

Ideš preticat, normalno ga prolaziš, auto uz auto, onda se lik zaleti u tebe i tak, sve bajno, u prvom zavoju, kog vrapca bi se kočilo, kad možeš bez frke pogodit nekoga  :angry5: :angry5:
Ma lood sam...

stoper06:
vo ja ga sada idem skidati pa cemo vidjeti sto ce biti heehe

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju