Sportski kutak > Sve vezano za utrke
Drag Trke MOTOVILLE FEST - Novi Sad 5.-7. Jul 2013
gagi racer:
--- Citat: Jump33r - 08 Lipanj, 2013, 17:18:02 ---pa gagi ti i mustang možete na crtu sa R-on,.. zakaj ce ti 180 2t klasa?
ja bi doša samo da vidin mustanga. :dontknow:
--- Kraj citata ---
Nemogu sa R-om, jer je u pitanju 200 metara Drag :/
A Mogu sa nekom enduracom od 50-55ks, bez ikakvih problema. Ili makar neko da dovuce neko krme od maxiscooter-a da imam sta da radim.
Jump33r:
--- Citat: gagi racer - 08 Lipanj, 2013, 17:23:51 ---
--- Citat: Jump33r - 08 Lipanj, 2013, 17:18:02 ---pa gagi ti i mustang možete na crtu sa R-on,.. zakaj ce ti 180 2t klasa?
--- Kraj citata ---
A Mogu sa nekom enduracom od 50-55ks, bez ikakvih problema. Ili makar neko da dovuce neko krme od maxiscooter-a da imam sta da radim.
--- Kraj citata ---
ma malo prenaštelaj prijenos da kida i ubija u tih 200m i nemaš straha :icon_thumright:
samo onda oprezno s gasom, nemoj da te prebaci
efz:
Ako bude love i vremena mozda dodem do svojih u Iloku pa navratim!
gagi racer:
--- Citat: Jump33r - 08 Lipanj, 2013, 17:34:59 ---
--- Citat: gagi racer - 08 Lipanj, 2013, 17:23:51 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
ma malo prenaštelaj prijenos da kida i ubija u tih 200m i nemaš straha :icon_thumright:
samo onda oprezno s gasom, nemoj da te prebaci
--- Kraj citata ---
Ma i jeste ustelovan za ubrzanje, ne prebacuje preko 165km/h po kazaljci, tako da nisam ga nikada ni stelovao da dobijam krajnju.
I pravim mu zadnje vile da ne dize, jer nemogu krenuti nikako sa njim, jer me vec na pola gasa prebacuje, kamoli sa punim gasom. Nikada sa njim nisam uspeo sa pola gasa da krenem, kamoli vise od toga. Samo sto razmisljam, da li da mu pravim zadnje vile, ili da mu samo izbacim masinu nazad :icon_scratch:
efz:
Ovo bi definitivno trebalo ic pogledat :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju