Sportski kutak > Sve vezano za utrke

Drag Trke MOTOVILLE FEST - Novi Sad 5.-7. Jul 2013

<< < (8/9) > >>

pitaNS:
klase su bile do 100cc, 100-250cc i preko 250cc...Ne baš uobičajene kategorije ali tako su bile prilagođene prema prijavljenim takmičarima!!

Kao što kaže Gagi, Mario je imao 10.3sec ja 10.8 a Sloba 10.9 i krsta čini mi se 11.4sec na 201m!! Uglavnom svi zadovoljni!!!
Gagijev runner je juče dobro išao, oseti se snaga od 180cc i treba obuzdati taj motor, ne znam koje mu je postignuto vreme bilo??

gagi racer:

--- Citat: pitaNS - 07 Srpanj, 2013, 20:52:31 ---klase su bile do 100cc, 100-250cc i preko 250cc...Ne baš uobičajene kategorije ali tako su bile prilagođene prema prijavljenim takmičarima!!

Kao što kaže Gagi, Mario je imao 10.3sec ja 10.8 a Sloba 10.9 i krsta čini mi se 11.4sec na 201m!! Uglavnom svi zadovoljni!!!
Gagijev runner je juče dobro išao, oseti se snaga od 180cc i treba obuzdati taj motor, ne znam koje mu je postignuto vreme bilo??

--- Kraj citata ---
Vreme je bilo 9.4sec.

mmario73:
pozz svima

4 takmičara je bilo, gagijev motor nije imao konkurenta u svojoj kategoriji..

Odziv je bio dosta slab, eto mi smo iz naše ekipe spremili 4 skuta, 2 x MHR i 2 X Stage6 racing, i to podesili najbolje što smo mogli.. Mesta i vremena su

1. Mario 10.3s
2. Pita 10.8
3. Sloba 10.9
4. Krsta 11.4

u organizaciji su permutovali 2 i 3 mesto, ... nagrade su 4 mesto (aprilia majica + od festivala), 3 Mesto ( Scooter attack majica + od festivala) , 2 mesto ( Novčanik BMW od njihovog predstavnika + majica festivala) 1 mesto (kaciga M2R, + majica continental + od festivala)

u načelu mi smo zadovoljni, ova sezona je pored sve nervoze oko usklađivanja i podešavanja mašina, dobro odpočela, dobro smo vozili, i nadamo se da ćemo imati još prilika da se družimo i odmerimo snage na stazi...

walkay:
Lijepo, probajte doci kod nas na MS Happening 17-18.08., mislim da bi svako imao svog protivnika!  ;D

pitaNS:

--- Citat: walkay - 08 Srpanj, 2013, 11:31:41 ---Lijepo, probajte doci kod nas na MS Happening 17-18.08., mislim da bi svako imao svog protivnika!  ;D

--- Kraj citata ---

to bi bilo lepo, i razmišljali smo o tome...Gde se dešava drag kod Vas tog datuma??

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju