Tehnički kutak > Tuning skutera

ulje i magnet pomoc

(1/3) > >>

kecbaya:
evo vako zanima me koje se ulje uljeva što podmaziva blok,zanima me kako skinut magnet na piaggio typhoonu

3alfa3:

--- Citat: kecbaya - 18 Srpanj, 2008, 00:01:59 ---evo vako zanima me koje se ulje uljeva što podmaziva blok,zanima me kako skinut magnet na piaggio typhoonu

--- Kraj citata ---

Zasto mislis da blok treba podmazivat?
Magnet se skida radapcigerom.

kecbaya:
mislim kad dignem kvacilo i otovrim blok tocnije onaj dio di je getriba ili osovina kako oš,promjenim ležajeve i koje ulje ide unutra necu vracat ovo što se izlilo....

3alfa3:

--- Citat: kecbaya - 18 Srpanj, 2008, 01:47:08 ---mislim kad dignem kvacilo i otovrim blok tocnije onaj dio di je getriba ili osovina kako oš,promjenim ležajeve i koje ulje ide unutra necu vracat ovo što se izlilo....

--- Kraj citata ---

Aha, ulje za getribu...
Recimo neko koje je SAE 75W/85

Poggiali:
Magnet možeš skinut da nađeš ovak metalnu ploču zbušiš 3 rupe za šrafe koje se poklapaju sa rupama na magnetu, provučeš 3 šrafa koja zašrafiš jednako u magnet i kad šrafiš ovaj najdeblji na sredini tak vučeš magnet van.

Ja sam tu ploču strgal sa starog brusa ;)

kaj se ulja tiče, ja sam stavljao tutelu 80W90 (mineralno) jer drugo nije bilo u piaggiu (cca 50 kn litra), kasnije su izbacili neku sintetiku i druga je gradacija, nemrem se sjetit koja, uglavnom pitaš u dučanu ;)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju