Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

IZLET NA MEDVEDGARD

<< < (6/7) > >>

filiplatinovicz:

--- Citat: Doomsday - 01 Prosinac, 2006, 16:53:01 ---I... šta te sprječava...?  :dontknow:

--- Kraj citata ---

bikerice s Iskrice!  :toothy9: :headbang:

Mr J:

--- Citat: filiplatinovicz - 03 Prosinac, 2006, 22:09:19 ---
--- Citat: Doomsday - 01 Prosinac, 2006, 16:53:01 ---I... šta te sprječava...?  :dontknow:

--- Kraj citata ---

bikerice s Iskrice!  :toothy9: :headbang:

--- Kraj citata ---
:sign020:

Genesis051:
r.e. ni moja (očito) nije najsretnija, radi po sistemu: ti odi kamo 'oćeš, mene pusti kamo ja 'oću (ne poći sa mnom)
To ti je demokracija  :icon_thumright:
Ja odem s skutom, a ona sjedne u auto i... ode i ona  ;D

A, Iskrica... 2 Zagreba, Rovinj i Novi Vinodolski su mi destinacije, koje sam napravio za doći na meeting sa nekima od njih...
Jedino sam na Pag otišao ženi (ja radio, a ona bila na G.O. pa malo "svratio" da ju vidim)...

Mr J:

--- Citat: Genesis051 - 03 Prosinac, 2006, 22:28:00 ---r.e. ni moja (očito) nije najsretnija, radi po sistemu: ti odi kamo 'oćeš, mene pusti kamo ja 'oću (ne poći sa mnom)
To ti je demokracija  :icon_thumright:
Ja odem s skutom, a ona sjedne u auto i... ode i ona  ;D

A, Iskrica... 2 Zagreba, Rovinj i Novi Vinodolski su mi destinacije, koje sam napravio za doći na meeting sa nekima od njih...
Jedino sam na Pag otišao ženi (ja radio, a ona bila na G.O. pa malo "svratio" da ju vidim)...

--- Kraj citata ---

Ajme... Nije ni tebi lako doma...  :binkybaby:

A kaj se vi nalazite sa tim ljudima sa iskrice, ima li tamo normalnih, zgodnih teta?

Genesis051:
Yeah... if You are interested for any "good second hand" woman...  :happy6:
U slobodnom prijevodu, ako te zanimaju "dobrostojeće rabljene"  :laughing7:
Ma ima i nekih cura s godinama 21-25, ali ... ja ih ne zanimam (moja godina proizvodnje je već prilično udaljena...), pa možda da ti probaš...  :frajer:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju