Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

IZLET NA MEDVEDGARD

<< < (4/7) > >>

Mr J:

--- Citat: filiplatinovicz - 26 Studeni, 2006, 01:07:34 ---Lijep putopis.. bas ste se potrudili!  :icon_thumright:
javite mjesto sastanka za iduću subotu... i okvirni plan izleta. pa tko dođe...  :toothy10:

--- Kraj citata ---
Pa i djedica bi isao?!!? Odlicno!!!

Genesis051:
Tc, tc, tc... Filipe L. To se može (planirati destinaciju) samo kad su neke naznake danima (da ne pišem tjednima) unaprijed... Zadnje što sam se vozio u Ravnu Goru (gdje je bio meeting jednog kluba sa Iskrice), pooojma nisam imao da ću "iznenada odlučit" da tamo odem via Fužine-Mrkopalj... i kad sam se vraćao kroz Delnice, tad mi sinulo da prolazim kraj raskrižja za Lokve, i da tamo nisam nikad bio, pa da obiđem...  :happy3:
 :biker:   I tako... Pa mi bilo prerano doći doma, bio krasan sunčan dan, pa ponovo skrenuo u Fužine...  :skuter:
I dalje tvrdim da na skuter sjedam radi vožnje, a ne radi destinacije... dakle, što je cilj udaljeniji to je moje zadovoljstvo veće... važi i za auto... :laughing6: :happy3: :happy6:

Genesis051:
Mislim da moto "Ride to live - live to ride" pripada vlasnicima Harleya, ali to je i meni važeći (možda sam u nekom prethodnom životu bio biker ili šofer)  ::) :dontknow:  :happy8:

Mr J:

--- Citat: Genesis051 - 26 Studeni, 2006, 17:00:35 ---I dalje tvrdim da na skuter sjedam radi vožnje, a ne radi destinacije... dakle, što je cilj udaljeniji to je moje zadovoljstvo veće... važi i za auto... :laughing6: :happy3: :happy6:

--- Kraj citata ---

Oooo Yeahhh!

mrcina:
nemora biti ako ideš kod komada možeš doživiti isto kao kad ideš u barcelonu na skuteru

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju