Tehnički kutak > Garaža

Aprilia sr minareli . :)

<< < (18/105) > >>

Aprilia sr70:

--- Citat: kimi16 - 02 Srpanj, 2013, 20:32:30 ---Isaplo je vise nego dobro svaka ti cast  :jerk:

--- Kraj citata ---

Hvalaaa. :D

Aprilia sr70:

--- Citat: ljubo46 - 02 Srpanj, 2013, 20:37:41 ---pre dobro.. :icon_thumright:
sad samo sredi taj auspuh..

--- Kraj citata ---

Hvalaaa ,ubrzo ce i on na poliranjeee. :D

dachi:
bijela je must have  :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

hmm,od ceg je to zadnji blatobran,ko krava izgleda? jedino da si ovaj zadnji dio malo odsjeko,aliii,moje misljenje ;)

i trebo si prije bojanja ako znas s gitom i tim,uzet prednju masku s 2 one rupe i napravit undertail,ovaj nosac tablice je strava

Peksy:

--- Citat: dachi - 03 Srpanj, 2013, 00:06:13 ---bijela je must have  :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

hmm,od ceg je to zadnji blatobran,ko krava izgleda? jedino da si ovaj zadnji dio malo odsjeko,aliii,moje misljenje ;)

i trebo si prije bojanja ako znas s gitom i tim,uzet prednju masku s 2 one rupe i napravit undertail,ovaj nosac tablice je strava

--- Kraj citata ---
blatobran je tvornicki od minareli srke ;) izgleda nikako,triba se skratit pa je to to :P

Aprilia sr70:

--- Citat: dachi - 03 Srpanj, 2013, 00:06:13 ---bijela je must have  :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Hvalaaa,Kontao sam da ga skratim pa ce tako i da budeee. :D ,eh trebao sam ... jbg. ali dobar je i ovako danas dodje prednji blatobran ,zadnji odjesecem i tjt.  :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju