Tehnički kutak > Garaža

Aprilia sr minareli . :)

<< < (11/105) > >>

Mikac21:
dobro si to sredio sve,samo boja se meni isto ne sviđa,pogotovo bijela sa crvenom :dontknow: mozda da je crna ili plava ili zelena sa bijelom,onda bi bilo nesto...trebo si ga pod brojem 1 farbat,,,crno zeleno :icon_thumright:

Aprilia sr70:

--- Citat: Mikac21 - 24 Lipanj, 2013, 16:35:45 ---dobro si to sredio sve,samo boja se meni isto ne sviđa,pogotovo bijela sa crvenom :dontknow: mozda da je crna ili plava ili zelena sa bijelom,onda bi bilo nesto...trebo si ga pod brojem 1 farbat,,,crno zeleno :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Hvalaa :D ,Mahh farbat ce  se on jos  hahaha :D

Na zimu ako ostane kod mene ide u crno-zelenu kombinaciju..  ;D

tommy:

--- Citat: Mikac21 - 24 Lipanj, 2013, 16:35:45 ---dobro si to sredio sve,samo boja se meni isto ne sviđa,pogotovo bijela sa crvenom :dontknow: mozda da je crna ili plava ili zelena sa bijelom,onda bi bilo nesto...trebo si ga pod brojem 1 farbat,,,crno zeleno :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

a to sam mu i ja rekao, manster replica :headbang: ružna mi je samo crveno - bejla kombinacija bez crne :dontknow:

Aprilia sr70:

--- Citat: tommy - 24 Lipanj, 2013, 23:31:23 ---

--- Kraj citata ---

a to sam mu i ja rekao, manster replica :headbang: ružna mi je samo crveno - bejla kombinacija bez crne :dontknow:

--- Kraj citata ---

Jbg,,bit ce drugi put xd. pred zimu ide crna i zelena kao sto sam rekao,a sada sam vec odnio na farbanje ... :glasses9:

Aprilia sr70:
Stigao i taj neki ko fol ..downhill volan.. :D  :toothy12: :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju