Tehnički kutak > Garaža

Aprilia sr minareli . :)

<< < (24/105) > >>

Aprilia sr70:
Naravno kupljen je i novi Cilindar.. za rezerve... Top Duee... :)  :skuteras2:

Tomi_ZG:

--- Citat: Aprilia sr70 - 08 Srpanj, 2013, 09:22:37 ---Neki dan sam sjeo i razmisljao kako da rijesim problem sa s6 replicom..

--- Kraj citata ---
Jesi proširio rupe na perforiranoj cijevi?
Po slici vidim da nije dirano,ja sam jučer sebi na ZX topu proširio na fi4 i razlika je stvarno čujna,nema više deračine,još je stavljena jedna žica za suđe i nova kamena vuna,na leru ga skoro pa ne čuješ da radi,ko god ima drečavi spuh treba to napravit.
Meni vrag neda mira pa bi ja još tiše i mislim još proširivat na fi5 al me frka da se cijev ne raspadne jer i sad fali dosta mesa  :toothy11:

wark:
gdje si uzimo radilicu cilindar i karburator mislim gdje u bosni ?
i ja sam iz bosne i u blizi od 200 kilometara nema nikud trgovine takve :(

Aprilia sr70:

--- Citat: Tomi_ZG - 05 Kolovoz, 2013, 21:46:48 ---
--- Citat: Aprilia sr70 - 08 Srpanj, 2013, 09:22:37 ---Neki dan sam sjeo i razmisljao kako da rijesim problem sa s6 replicom..

--- Kraj citata ---
Jesi proširio rupe na perforiranoj cijevi?
Po slici vidim da nije dirano,ja sam jučer sebi na ZX topu proširio na fi4 i razlika je stvarno čujna,nema više deračine,još je stavljena jedna žica za suđe i nova kamena vuna,na leru ga skoro pa ne čuješ da radi,ko god ima drečavi spuh treba to napravit.
Meni vrag neda mira pa bi ja još tiše i mislim još proširivat na fi5 al me frka da se cijev ne raspadne jer i sad fali dosta mesa  :toothy11:

--- Kraj citata ---

Nisam nista prosirivao.. samo stavio zice oko cijevi i nove staklene vune i ne cuje se na leru da radi .. xdd . :)

Aprilia sr70:

--- Citat: wark - 06 Kolovoz, 2013, 00:25:27 ---gdje si uzimo radilicu cilindar i karburator mislim gdje u bosni ?
i ja sam iz bosne i u blizi od 200 kilometara nema nikud trgovine takve :(

--- Kraj citata ---

To sam ja sve iz hr,slovenije..  jer ovdje u bih rijetko ko to prodaje..  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju