Tehnički kutak > Styling skutera

Borba protiv hrđanja

<< < (2/6) > >>

roby44:
mozes farbat kolko hoces ali uvijek otpadne boja, ja sam probao sa svakakvim sprejevima.
ima jedan koji drzi do 800c ali i on vremenom otpadne i pocne hrđat.

Aleksandar:

--- Citat: roby44 - 18 Srpanj, 2008, 11:53:25 ---mozes farbat kolko hoces ali uvijek otpadne boja, ja sam probao sa svakakvim sprejevima.
ima jedan koji drzi do 800c ali i on vremenom otpadne i pocne hrđat.

--- Kraj citata ---

o tom se i radi upravo to
kupio razno razne sprejeve al svaki počne prohrđavat nakon vrlo kratkog vremena a i farba se pocne dimit i gorit ,makar sve idealno pripremim ,i zapečem boju ,koma

SlowRider:

--- Citat: 3alfa3 - 18 Srpanj, 2008, 00:25:08 ---
--- Citat: SlowRider - 17 Srpanj, 2008, 21:00:16 ---Da ju omotas azbestnom trakom i onim sto se omataju grane  :dontknow:

--- Kraj citata ---

One se inace koriste da bi se zadrzala optimalna temperatura spuha na trkacim strojevima, a ne zbog zastite od korozije

--- Kraj citata ---

Znam za to da se ubrzaju ispusni plinovi, ako se omota vjerojatno ce pomoci  :icon_scratch:

hac:
probaj nać puškara ,vjerovatno ima u zg i traži da ti brunira taj dio,bude onak ko eloksirano,tamno smeđe boje.....jedino če ti tu bit problem što nije baš jeftino,al sigurno neće više hrđat

Aleksandar:
aha viš dobra ideja.imam ja covjeka koji se bavi bruniranjem eloksiranjem i slicnom,ali oce podnest to toplinu grane?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju