Tehnički kutak > Styling skutera

Borba protiv hrđanja

<< < (5/6) > >>

SlowRider:
Renco je bas dobar sprej. Meni je boja izdrzala od sijecnja do svibnja voznju sa skuterom i mnogo drugih stvari sa njim rjesavam. Nemozes rec da nevalja ako neznas rukovati sa time.

grbi128:
kad je meni prijatelj kupovao TT-a pitao je covjeka da mu da nesto protiv hrde,covjek mu je dao neku gambelu u kojoj je vuna neka,i reko je da cim se malo pocne hrda hvatat da time premaze.e sad ja neznam kako se ta vuna zove ali pitat cu prijatelja cim prije...

Kiki Lead:

--- Citat: SlowRider - 23 Srpanj, 2008, 17:52:21 ---Renco je bas dobar sprej. Meni je boja izdrzala od sijecnja do svibnja voznju sa skuterom i mnogo drugih stvari sa njim rjesavam. Nemozes rec da nevalja ako neznas rukovati sa time.

--- Kraj citata ---
J****o je dobar za felge  i stvari koje nisu plastika,na plastiku kad ga pospricas uopce se ne primii i slabo se boja susi al glavno da na njemu pise brzosusni...Neznam rukovat s njim,kaj nebih znao,tolko sam stvari polakiro sa sprejom  da bi se zacudio... ::)

ive_91:

--- Citat: Kiki Lead - 23 Srpanj, 2008, 19:37:37 ---
--- Citat: SlowRider - 23 Srpanj, 2008, 17:52:21 ---Renco je bas dobar sprej. Meni je boja izdrzala od sijecnja do svibnja voznju sa skuterom i mnogo drugih stvari sa njim rjesavam. Nemozes rec da nevalja ako neznas rukovati sa time.

--- Kraj citata ---
J****o je dobar za felge  i stvari koje nisu plastika,na plastiku kad ga pospricas uopce se ne primii i slabo se boja susi al glavno da na njemu pise brzosusni...Neznam rukovat s njim,kaj nebih znao,tolko sam stvari polakiro sa sprejom  da bi se zacudio... ::)

--- Kraj citata ---

prije neg se lakira plastika treba ic primer... nam jer sam farabao plastike na tomosu. i boja se strugala noktom.. a kad sam stavio primer drzi hebeno

Kiki Lead:
Znam,treba bit rencov primer,al kad bi dao izmjesat pravi auto lak netreba nikakv primer ni nista,pa nije ona crna hrapava plastika pa da treba primer pa filer pa tek onda farbat. :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju