Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Osijek Street Race Show X
guuus:
--- Citat: walkay - 08 Lipanj, 2013, 20:55:59 ---Sutra oko 2, pola 3 idem na stazu, vidimo se tamo, trazite SP-a, bit cu blizu njega! ;D
--- Kraj citata ---
ja bio danas jer sutra ne mogu iskrslo mi je nesto :/ walkay vidimo se nekom drugom prilikom :toothy12:
btw- bilo je jebeno ali katergorije 12 , 11 i 10 to je nekako posebno , ovo ostalo sam s dosadom malom gleda mada respect i za te momke :D
uglavnom , zanimljiv event , svakako posjetite ..
walkay:
Predobro je bilo, svaka cast ekipi, bilo je pno ljudi, jako zabavno, hvala ekipi iz Vukovara sto su mi napravili mjesta na krovu kombija... ;D Pozdrav svima!
walkay:
Evo jedna voznjica sa street race-a Kamba vs ja! Pored mene silnih 200 ccm i 6 konjica... :laughing7:
jony b.:
....malo off al nisam mogao odolit kad sam vidio....
http://www.karting.hr/karting.html
....prije 5g dok sam u Puli radio, poslije svake plaće, ekipa s posla i ja (8-12 nerazdvojnih :hello:) 390ccm 15 min (s gazdom dogovorili za 150kn jer nas je puno dolazilo i to redovoto mjesečno)....
....staza je do bola dobra, usponi i nizbrdice, natjecanje, obilaženja, izljetanja, na nož, zaj**encija, provokacija do idućeg puta, neprocjenjivo....
....nakon 15min ruke kao da sam sat vremena dobro derao u teretani, i zato kad god se nađem u Puli, dam si oduška :headbang:....
Tomi_ZG:
--- Citat: walkay - 10 Lipanj, 2013, 11:39:42 ---Evo jedna voznjica sa street race-a Kamba vs ja! Pored mene silnih 200 ccm i 6 konjica... :laughing7:
--- Kraj citata ---
Vidim ide i u bok :laughing7:
Karting je zakon,samo kaj su ovi za iznajmljivanje blokirani radi sigurnosti,odnosno da ne postižu punu brzinu,al kaj je je nakon 15-20min sam i ja imal osjećaj kaj da sam kopal kanale cijeli dan.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju