Tehnički kutak > Tuning skutera
Pitanja o DiTech-u
Tadr3:
heh... samo me zanima na kolko se vrta cilindar, ak je klip 47.4? lik u savskom gaju trazi 150kn za provrtavanje cilindra... jel moram sta dirat po glavi? kolko od prilike dode klip i karike? kaj onda moram kupit novi iglicasti lezaj ili je serijala 12mm???
e, i to.. kupio sam "injector cleaner" nakon 5 km skuter je poceo trgat asfalt.. lol... ocistilo mi je injektor... kaj ce tek bit dok skurim taj rezervar s cleanerom
preporucam svima... neka americka marka ima 354 mL bocica, a dode samo 23 Kn... cijela je za 70 - 75 litara benge... skuter sad dela puno mirnije...
ive_91:
--- Citat: Tadr3 - 18 Srpanj, 2008, 22:42:07 ---heh... samo me zanima na kolko se vrta cilindar, ak je klip 47.4? lik u savskom gaju trazi 150kn za provrtavanje cilindra... jel moram sta dirat po glavi? kolko od prilike dode klip i karike? kaj onda moram kupit novi iglicasti lezaj ili je serijala 12mm???
e, i to.. kupio sam "injector cleaner" nakon 5 km skuter je poceo trgat asfalt.. lol... ocistilo mi je injektor... kaj ce tek bit dok skurim taj rezervar s cleanerom
preporucam svima... neka americka marka ima 354 mL bocica, a dode samo 23 Kn... cijela je za 70 - 75 litara benge... skuter sad dela puno mirnije...
--- Kraj citata ---
gjde si ga kupio, nemoras nista drkat po glavi. novi klip je cca 500-600 kn. promjenis jos iglicasti (kupis novi) i set brtvi to slozis i razradis i vozi...
klip trazis prva specijala za malosi sport. morini masina.. mislim da je na piaggio isti klip i na peugeotu 12mm bolcna
Tadr3:
"heh... samo me zanima na kolko se vrta cilindar, ak je klip 47.4?"
ajd mi plz odg to :D
igor.sb:
--- Citat: Tadr3 - 18 Srpanj, 2008, 23:29:02 ---
"heh... samo me zanima na kolko se vrta cilindar, ak je klip 47.4?"
ajd mi plz odg to :D
--- Kraj citata ---
na 47,4 nesto
ali kad se ide busiti onda se i klip donese pa se po njemu busi, nikako bez klipa
i specijale za malossi su ti cca 350kn
Tadr3:
e hvala vam puno... sutra cu se zaletit to kupit... ak radi bencony...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju