Tehnički kutak > Tuning skutera
koja je bolja mašina za tuning piaggio ili minarelli i zašto?
steeef:
ma ja sam zabrijal..
minarelli troši manje nego ditech a ide bolje nego oni ditechi koi idu ljudima 115 120 a da bi to postigel na piaggiu trebaš ga jebeno NAFRIZIRATI (trajna,pramenovi vo no) i trošil bude duplo više nego ditech..
da rezimiram,definitivno minarelli,troši ispod 2.5 litre,ide 115 120 serijski tak da nema ni potrebe čunirat dok jednog piaggia treba dobro složit da tak ide :headbang:
@ luna500,napokon neko normalan i realan..
batine su zakon,serijska dere svakog esefa :headbang:
Tomi_ZG:
Imal sam oboje,prednost minarellija je jednostavnost,mala potrošnja(serijale) i vodena pumpa kaj god drugi pričali,sere mi se od vodene među blokovima i kretena koji je to zmislil bil nutra antifriz il voda.
Prednost piaggia su performanse,karb te dostupnost istog i prijenos i po meni je uljna isto g#vn#rija al je mogu probavit koliko toliko,i da,krepala mi je odnosno procurila na 7tkm.
giannelli:
--- Citat: MarinM - 04 Srpanj, 2013, 11:52:49 ---a ja pak mislim da je rasprava nepotrebna jer neko voli piaggio, neko voli minarelli, a razlike su skoro pa neprimjetne. Jedan ima nesto bolje nesto losije i kraj price. Gianelli a da nije i mina talijan?
--- Kraj citata ---
mozda je :dontknow:
no nitko se ovdje ne treba ljutit, jer rasprava je presla u sentimentalan dio, ovi sto voze minareli su se uvrijedili jer postoje cinjenice, i sad svak hvali svog konja. :laughing7:
Grale:
Koda na minarelliju nikad vodena nije propišala.
Evo jednom poznaniku je na arei na par hiljada propišala dok ju je novu kupil.
Samo kaj je jednostavnije skinut deklo s vodenom izbit lagere i semering i stavit drugo.
Pošto svako svog konja hvali, onda ću i ja malo svojeg:
Najjednostavnije dr%anj3 oko prijenosa(6 ili 7 imbus šarafa, plastično deklo, nemoraš namještavat pikse, lager getribe, bendiks i slične pi*darije). Najjednostavnije blokiranje variomata(okasti ključ 32, u kineskom se kupi za 30 kn).
Vodena pumpa koja se reparira za 5 minuta, a propišala bude isto nikad.
Uljna električna koja skoro isto nikad nebude crkla.
Pristup TPS-u, prirubnici,filteru i svemu najlakši od skoro svih skutera.
Ispuštanje vode i ozračivanje bez j****ti.
Mašina je dole za pol sata(uz barem jednu čik pauzu), skidaš jednu plastiku samo da otšarafiš z.injector, i raspustiš podnicu da izvučeš osovinu od nosača.
Serijski ležaji koji nikad nebudu proružili, jedina mana je radilica kojoj bude dosjed otišel, prije nego bude ležaj proružil.
Stavljanje auspuha je 5-minutni posel jer nema jebavanja sa distancama.
Nadoljevanje kočione tekućine je najgori posel jer se mora skidat plastika oko sata da se dođe do posudica.
Klješta skidaš bez skidanja kotača(ko i na većini skutera ok).
I na kraju, potrošnja mrtve serijale 2,2-2,5 l/100 km, realna brzina 70 km/h, s vozačem prosječne mase i u normalnom položaju sjedenja.
S auspuhom i variomatom 75, potrošnja možda deci viša.
Base kit, dulja getriba brzina 90, potrošnja 2,8753 L/100 km(da potrošnja je izračunata, a ne one spike, natočim 50 kn i vozim se mjesec dana, ili kazaljka je za pol pala).
U ubrzanju sam pral novu srku s dr.evom,zxr-om i variomatom, koja kurca nije išla jer je fino scvikana.
A drugoj srki s dr.evom, yasuniom i variomatom nemrem ni prismrdit da me baciš iz aviona.
Sa serijskom srkom(isto novom), replica i multivar, ostalo sve serijsko, identičan u ubrzanju i identičan u krajnjoj, od jedne druge sa zx-om i multivarom jači 10-15%.
Znači sve je fino uspoređeno, a ne testirano po osjećaju, i dernjavi nenaštelanog skutera.
Šteta samo kaj nema puno minarellija u gradu pa da se malo više nateravam s njima, bilo svojim ditekom ili s piaggiom.
nomad:
meni nikad nisu bila jasna ta natezanja, bolji ovaj-onaj
kupis sta ti se svidi , poderes i bacis.
ja sam minu uzeo jer pjadja ima u mom mjestu ko dreka , svakakvih fela. I ak vidim jos kojeg bum se zbljuval :laughing7:
pozalio nisam, i svi ovi nacunirani pia do sad mogu mi samo tablicu vidjet.
da je obrnuto bio bi piaggio ;D i opet bi bio zadovoljan i trosio bi onoliko kolko bi ga tenkirao, ni vise ni manje :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju