Tehnički kutak > Napravi sam
Home made kompresor
Drnda:
a ono, vidia si koji je kompresor kod mene, mislio reci, radije dati lovu pa uzeti provjereni kompresor (profesionalni), nego trositi lovu na samogradnju... ali ako je toliko jeftin, i ja bih ga radio :icon_biggrin:
zekozna:
Ja love nemam pa ne dam... Radije sklepam nešto od smeća... Btw, gušt kada možeš u 3 ujutro bojati plastike skutera u centru grada bez da te tko prijavi za narušavanje javnog reda i mira... Neprocjenjivo... + kada na tvom krepa nešto, popravak košta a ja samo sačekam Roming boyse i za par kila hrđavih eksera uzimam sa kamiona šta mi treba... Također neprocjenjivo.
Drnda:
ma i ovaj je tih , cuje se mrvicu jace od toga tvoga, ali zato puni svojih 120l jako brzo
zekozna:
Sve 5 ali koliko love taj ljepotan košta? Ne kažem ja da ga ne bih volio imati, to je bez daljnjeg ali svejedno bih i ovakav mali bezšumni imao...
Frend ima soboslikarski obrt i redovito dolazi kod mene kada negdje u kući ili stanu te po stubištima zgrada boja radijatore...
Kaže da su ljudi oduševljeni kada ne moraju cijeli dan slušati buku... Mal, tih, pouzdan i jako jednostavan za transport...
Mislim da ga se isplati napraviti.
Nisu ta naša dva kompresora za usporedbu, ne može se mjeriti profy kompresor sa home made a opet, profy kompresori su večinom vijčani ili membranski tako da...
Drnda:
sve kuzim, sve ima svoju namjenu :icon_thumright:
ja sam ga nabavio radi bojanja i raznih alata, prije sam koristio 24l i dodatnu bocu od 60l da imam kapacitet, ali je svejedno slabo bilo...
oko 10tkn je novi mislim :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju