Ostalo > Motocikli
Kawasaki KLR 650
neuromaniac:
aj da i ja otvorim temu u garaži , mislim da bi bio red :toothy3:
Dakle kupio sam prije par dana kawasaki klr 650 , motor je malo stariji od mene :laughing7: ali je uredno održavan. Bilo mi je bitno da je motor serijski tj. da nitko nije prebacivao na supermoto.
Iza je nova guma ima svega 500-tinjak kilometara. Mašina nedimi i pali hladna bez problema. Nove su pločice i stavljena su pletena crijeva na kočnicama. I rega je obavljena.
To je za početak to. I da danas sam naručio ulje i filter , pa kad stigne to ću promjeniti.
I eo slika :
Bokygs:
Dobar,sretno :icon_thumright:
tommy:
kawasaki rulz :headbang: i ja sam imao u planu krajem ljeta nešto ovako, baš sam neki dan pregledavao na njuškalu klr.
redovno ga održavaj, ulje mijenjaj redovno i nema mu smrti :icon_thumright: koja je godina i koliko si dao za njega ako nije tajna ? SRETNO!! :)
neuromaniac:
--- Citat: Bokygs - 31 Svibanj, 2013, 20:26:18 ---Dobar,sretno :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
hvala
--- Citat: tommy - 31 Svibanj, 2013, 21:24:07 ---kawasaki rulz :headbang: i ja sam imao u planu krajem ljeta nešto ovako, baš sam neki dan pregledavao na njuškalu klr.
redovno ga održavaj, ulje mijenjaj redovno i nema mu smrti :icon_thumright: koja je godina i koliko si dao za njega ako nije tajna ? SRETNO!! :)
--- Kraj citata ---
Godina je 1990. :toothy3: , i dao sam malo više od 1000€ , ja sam za sada zadovoljan a vidit ćemo kasnije :icon_thumright:
OUC AIR:
nedo bog da nes bude ja ti drzim fige ali oces moc nabavit meh. djelove jer ima di za kupit :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju