Ostalo > Motocikli
što mislite o ovome motoru
steeef:
ovo je dječji motor (piše xl) dakle nema veze s ovima 200/250 kaj ste vi vozili
to nit moreš regat ni ništ,idi vidit u dućan al velim,to je za mlađe uzraste.
sekula2009:
pa kakvka registracija odakle mi pare zato treba mi 6 tisuća kn za polaganje A1 kategorije plus oko 8 tisuća da bih nasao neki motor pa to ne ni na jednu ruku ne isplati a ovi su mi preko emaila rekli da je za sve uzraste vidim na yutubeu da ga nijh dost vozi mogu ja i metnut kakav distancer ili drugi mortizer :icon_thumright:
balki:
--- Citat: sekula2009 - 31 Svibanj, 2013, 13:10:05 ---evo trenutno se riješavam batine :toothy9: i ujedino vodim rat sa starcima :toothy3: za ovaj motor http://www.njuskalo.hr/enduro-cross-motori/atv-crosser-125-cm3-loncin-14-17-gume-oglas-7886365 pa da čujem vaše misljinje visok sam metar i šezdeset i imam 14god mislim da je idelan za šaltat po njivama svaki komentar je dobrodošao. :jerk:
--- Kraj citata ---
Radje bi odabrao polovan brand name enduro ili cross motor, a mislim da ce i tebi ovo bit pre malo.
sekula2009:
pa vidio sam po yutubeu da ga dost odraslih ljudi vozi i ne izgledaju tako malo ja sam bio rekao da bih metnuo kakav veći mortizer ili distancer al neda mi se zezat s polovnim to je dost posla. :headbang:
fleky911:
--- Citat: steeef - 31 Svibanj, 2013, 17:09:37 ---ovo je dječji motor (piše xl) dakle nema veze s ovima 200/250 kaj ste vi vozili
to nit moreš regat ni ništ,idi vidit u dućan al velim,to je za mlađe uzraste.
--- Kraj citata ---
pa i ja sam imo takav xl 250
motor je prelud moj nije imo alnaser sva sreca ..samo što je trgo felge da je nenormalno
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju