Ostalo > Motocikli

što mislite o ovome motoru

<< < (8/9) > >>

sekula2009:
ok. sad mi samo ostaje skupit pare i otic vidit pa ako mi se potpuno svidi kupujem ga :icon_thumright: :hello:

anabellas:
ne bih rekao, 125 imaju 4 brzine, barem svi za koje sam cuo i taj kojeg je frend imo. kod njega ako su malo 4 brzine se samo šajba iza stavi manja za par zuba, jer se osjetilo da moze više neg kaj prijenos daje , kako sam i reko mogo si krenut s mjesta u 4. kolko je snage imo

sekula2009:
hvala na savjetima ako još kaj neko ima za reć nek reče ovo mi je za sad dovoljno da ga kupim. :hello:

AirBoX:
Nije baš tako mali motorin :)

Frend i ja smo uboli takvu ramu i nabacili motor od druge krose od 110 ccm, polu-automatski mjenjač, ne treba kvačilo, sportsko mjenjanje brzina, nadolje etc...  :toothy9:

Ugl. Ja imam 187cm i nije mi mal', štoviše, taman + k tome, nemamo niti osovinu amortizera, samo oprugu/feder, tu nastaju problemi pri većim brzinama i neravnom terenu, čak je frend i letio s njega :)

No poenta ovoga je ta da rama nije mala, kakvom se naizgled čini :)

Što se tiče agregata, nisam se susreo s tim od 125ccm, kao što rekoh ovaj naš je od 110, tako da ne mogu komentirati neke kvalitete i mane. :icon_thumright:

anabellas:
orion 125 je jako dobar ali i skuplji naravno, dosta se vidi razlika u kvaliteti izrade naspram onog s njuskala, ja sam ga skoro kupio prije koju godinu ali sam ipak skuter uzo posto moram po gradu s necim i tako. i da ti napomenem ako se mislis vozit po cesti da se ne vozis sa tim ripnama jer smo frend i ja u vise navrata svjedocili onom prizoru kad presaltas iz 4. u 2. i stisnes obe kocnice a on ide decko , nema stajanja  ;D

imo je frend i taj poluautomatik s 3 brzine i oba idu za popizdit samo je bio puno manji od 125 sto se tice rame al masine dosta slicne.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju