Ostalo > Motocikli

što mislite o ovome motoru

<< < (4/9) > >>

fleky911:

--- Citat: Josip-98 - 31 Svibanj, 2013, 18:32:01 ---Ovo je kinez vise ces bit u garazi nego vozit se rade neku polovnu hondu nesto

--- Kraj citata ---
uopce nije istina  :icon_thumright:

ostao sam na svome bez ulja idem ja u 4. brzini on nešto teško poceo ic ja reko koji k ja njega u 3 on samo zakoci ostavio ga preko noci nalio ulja skocio na kurblu i motor još dan danas ide  :icon_thumright:

sekula2009:
steef ja pričam on A1 kategoriji a ne sve zajedno ovo kaj sam ja metnuo je motor za njive i po ovome kaj sam stavio video ovaj lik kaj ga vozi je 101% višlji od mene tako da ja mislim da ga mogu vozit a honda cr 80 je puno manja od ovog mislim steef ta ti trebaju naočale  :icon_thumright: :toothy3:

OUC AIR:
ma mozes vozit bez problema samo upocetku polako nemoj divljat ja bi samo da sam na tvom mjestu uzo polovan za jos manje para ak se moze nac

sekula2009:
ma necu uzet motor za divljanje to jedino ako mi dojde :) imam iza kuće šume koliko ćeš imas da se cijeli dan vozim to svejedno ću vozit možda godinu ili dvije dana pa kupit opet nešto možda jače.da li ima još kakv prijednog za taj motor kaj moram pazit i kaj su mu prednosti. ???

Ruff Ryder:

--- Citat: sekula2009 - 31 Svibanj, 2013, 19:00:54 ---steef ja pričam on A1 kategoriji a ne sve zajedno ovo kaj sam ja metnuo je motor za njive i po ovome kaj sam stavio video ovaj lik kaj ga vozi je 101% višlji od mene tako da ja mislim da ga mogu vozit a honda cr 80 je puno manja od ovog mislim steef ta ti trebaju naočale  :icon_thumright: :toothy3:

--- Kraj citata ---
nemoj mislit..
cr 80/85 je dosta veci od ovog krampa.. a o snazi itd da ne pricam  :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju