Općenito > Propisi

ulaskom u EU dal se moze vozit auto stranih tablica od 1.7

<< < (3/4) > >>

3alfa3:

--- Citat: scooter tuning - 31 Svibanj, 2013, 19:55:53 ---Nekuzim kako moze bit carinski prekrsaj ako se ukidaju granice :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

Pa ni svabo nemre vozit na francuske tablice :)

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

scooter tuning:
Cuo sam da se u haku moze izvadit neka punomoc, pa jel se moze kako iskemikat da se moze vozit?

Domba:
Nemozes ti voziti strani auto ako u autu nije vlasnik auta. Iskusio na vlastitoj kozi. Kazna skoro 50 000kn. Sreca pa su me zaustavili na 100m od kuce na moru pa je baratic pjeske dosao i objasnio polacijcu da je njegov auto. Dok u svabiji mozes bez problema voziti taj auto, tu nemas problema. Isto kao sto svabo moze kod nas voziti HR table bez problema. Oba slucaja provjerena i nikakvih problema.

A ni od 1.7. neces moci, jer opet ces za regu auta na HR table morati dati neka davanja drzavi, a ako ne das ne smijes voziti. Tako da nist od toga.

Faba:
Alfa imas mozda kakvih saznanja o uvozu nakon 1.7.?

Hoce li i dalje postojat trošarine ili će se moći uvest samo tako(zbog slobodne trgovine,shengena...)?

3alfa3:

--- Citat: scooter tuning - 01 Lipanj, 2013, 02:19:31 ---Cuo sam da se u haku moze izvadit neka punomoc, pa jel se moze kako iskemikat da se moze vozit?

--- Kraj citata ---

Too je mozda medjunarona vozacka dozvola, al to veze nema sa voznjom auta stranih tabli

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju