Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Kava u Samoboru?

<< < (13/18) > >>

3alfa3:

--- Citat: svemirac - 17 Srpanj, 2008, 18:38:48 ---nema na ćemu kolega giz i drugi put... :icon_thumright:
nego,ima jedna cesta od bregane uz slo.granicu koja vodi za žumberak...
izvrsna je za vožnju,puna zavoja ali pregledna i vodi do parka divlje vode.
 ljepo za sjest i popit kavicu u prirodi.
ako bude prilike...pa navratite

--- Kraj citata ---

Zainteresiran sam... Koliko je to km daleko od kafica gdje smo danas bili? Pitam zbog toga da li bi imao dovoljno benge. Ako je 10-tak km udaljeno, mogao bi to odvozit.

svemirac:
tu negdje oko 10-tak..ajde okupi ekipu. :)

Lav:

--- Citat: svemirac - 17 Srpanj, 2008, 18:50:30 ---tu negdje oko 10-tak..ajde okupi ekipu. :)

--- Kraj citata ---
Ej svemirac mi sa foruma neki smo vec bili  tamo imaš kolegu sa foruma boyler iz SSamobora i za rođendan foruma di cemo di di  i ajde tamo msilim da je to to zavoji jebeni i cesta i bili smo gore u onom restoranu bilo je prejebeno i vec imam volju da se to ponovi opet....... :icon_thumright:

3alfa3:

--- Citat: svemirac - 17 Srpanj, 2008, 18:50:30 ---tu negdje oko 10-tak..ajde okupi ekipu. :)

--- Kraj citata ---

Uf, mrzim organizirat stvari... Aj ti.  :toothy9:

Ma , lako se dogovorimo. Ja bi vec sutra, ali vrijeme ce biti usrano....

svemirac:

--- Citat: Lav - 17 Srpanj, 2008, 18:53:36 ---

--- Kraj citata ---
Ej svemirac mi sa foruma neki smo vec bili  tamo imaš kolegu sa foruma boyler iz SSamobora i za rođendan foruma di cemo di di  i ajde tamo msilim da je to to zavoji jebeni i cesta i bili smo gore u onom restoranu bilo je prejebeno i vec imam volju da se to ponovi opet....... :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

znam za tog boylera..mislim sa foruma ne poznam ga osobno, ali mislim da se nekaj ljuti na forumaše..
predlagao je nešto pa se niko nije odazvao,tako nešto..jebiga.
to je park divlje vode di lik uzgaja pastrve na brzacima,a u sklopu je restoran sa terasom u debeloj hladovini.. ;D
mislim da je to di ste vi bili..pa ak neko želi može za vikend..ak vrijeme posluži.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju