Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Kava u Samoboru?

<< < (8/18) > >>

3alfa3:

--- Citat: svemirac - 17 Srpanj, 2008, 11:35:11 ---imate vi putovnice za ulazak u moj grad.... :binkybaby:

--- Kraj citata ---

Nego, kad si vec iz Samobora.... Kak se zove onaj kafic koji je pored potoka i ima terasu u velikoj hladovini? Neki parking ogroman je blizu njega, a sami kafic je na krizanju. Ja bi da do tamo odemo na kavu jer bu vruce i nece biti dobro sjedit na trgu
Ujedno nam tamo mozes i prekontrolirati putovnice  ;D

Tomma:
To alfa,daj di ima ladovine,hehe....
alfa ja se nalazim s vama u gundulicevoj....Btw..koji si ti kvart?

svemirac:

--- Citat: 3alfa3 - 17 Srpanj, 2008, 11:41:57 ---
--- Citat: svemirac - 17 Srpanj, 2008, 11:35:11 ---imate vi putovnice za ulazak u moj grad.... :binkybaby:

--- Kraj citata ---

Nego, kad si vec iz Samobora.... Kak se zove onaj kafic koji je pored potoka i ima terasu u velikoj hladovini? Neki parking ogroman je blizu njega, a sami kafic je na krizanju. Ja bi da do tamo odemo na kavu jer bu vruce i nece biti dobro sjedit na trgu

--- Kraj citata ---

dobar odabir,zove se gradna po riječici koja teče pored njega.
dođem i ja vjerovatno.

3alfa3:

--- Citat: svemirac - 17 Srpanj, 2008, 11:46:04 ---
--- Citat: 3alfa3 - 17 Srpanj, 2008, 11:41:57 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

dobar odabir,zove se gradna po riječici koja teče pored njega.
dođem i ja vjerovatno.

--- Kraj citata ---

E da, Gradna. Pise na zidu, al uvijek zaboarvim  ;D
A cuj, ako krenemo sa Antunovica u 2:30, onda bi morali tamo biti do 3:30

Fran Mirtl:
ja nazalost mislim da necu moci, jednostavno mi danas previse obaveza koje nemrem nikako odgoditi... mozda vas dodem pozdravit kod antunovica jel trebam tako i tako ici u autowill koji je odma preko puta...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju