Tehnički kutak > Injection

dodatno dotakanje ulja u gorivo???

<< < (2/3) > >>

ivano_007:

--- Citat: triva 93 - 25 Svibanj, 2013, 02:00:49 ---da,ali dobio je i klip isto svoje...  :sad1:
oke,znaci da nis nedodajem u gorivo ni kapi ulja?

--- Kraj citata ---

Čovjek ti je već odgovorio na pitanje :binkybaby:

Ja također mislim da je bespotrebno ali ako ti taj čovjek servisira skuter i zadoovoljan si s njim onda radi kako ti on kaže jer ćeš njemu "polagat" račune kod sljedećeg kvara

Sent from Nokia 3310

Grale:

--- Citat: triva 93 - 25 Svibanj, 2013, 02:00:49 ---da,ali dobio je i klip isto svoje...  :sad1:
oke,znaci da nis nedodajem u gorivo ni kapi ulja?

--- Kraj citata ---
Pa trebal si mjenjat i igličasti dok si mjenjal i klip, to ti velim, jbt 50 kn kolko košta orginalni igličasti.
Ja ti nemrem naredit dal da točiš il ne,ja sam ti dal odgovor na pitanje, a znam da buš ti natočil jer ti je meho tak preporučil :toothy9:

triva 93:
neznam kaj da radim jer mi stari kaze da mu nemre nis bit jer kaze da ovaj covjek u servisu zna,a ja sam sad vec s tri strane dobio odgovor da nije dobro stavljati ulje u gorivo...a ako dođe do kvara stari ce platit tako da cemo vidjet jesam bio ja u pravuu tj vi ili mehanicar tj. moj stari....

Infernus:
Čini mi se da i mehaničar i svi ostali koji preporučuju dodavanje ulja u benzin zanemaruju činjenicu da se radi o ditechu.
Da je klasični 2t motor s fergazerom onda bi bilo svejedno, al budući da se radi o ditechu onda ne.  :)

On ima ubrizgavanje goriva koje se ni u kojem trenutku ne mješa s uljem (ulje i benzin se u mašinu uštrcavaju na različitim mjestima). Sistem ubrzigavanja benzina nije predviđen da kroz njega prolazi i ulje. Ne tvrdim da bude sigurno nekih problema ak dodaš ulja al postoji mogućnost.
Dakle, nemoj niš dodavat i sve bude ok :)

Grale:
Ni na "obični" skuter s fergazerom nebi dodaval ulja, ovak ga troši previše, al eto ko hoće nek izvoli.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju