Tehnički kutak > Garaža

Rocky 50 4T iz VK ->150 AC 2T

<< < (4/4)

Infernus:
airbox od 50cc  :toothy11:

malo mi se čini visok s tim podizačem amortizera... al eto, super projekt  :)

..e i kakva ti je ovo plastika iznad zadnjeg svjetla? zanimljivo izgleda s tim...

karambaVK:

--- Citat: luna500rr - 04 Lipanj, 2013, 08:46:07 ---klackalice ti nepravilno stoje...ocekivaj potres :toothy12:

--- Kraj citata ---

Znam za klackalice, ali ionako to više nisu "klackalice" u pravom smislu te riječi; već prerađeni nosač mašine  :icon_thumright:
Potres je bio neosjetljiv, čak ni po Richerovoj skali se nije mogao očitati  :icon_biggrin: :icon_biggrin:

--- Citat: Matija97 - 04 Lipanj, 2013, 10:54:34 ---odlicno  :icon_thumright: sad samo jos felgu zadnju u srebrno i samo gas  :headbang:

--- Kraj citata ---

Zadnja felga ide od 12" doboš (diesis ili sl. zavisi od čega nabavim) , a najvjerovatnije da će prednja ići u crno samo sa srebrnim obrubom

--- Citat: Infernus - 04 Lipanj, 2013, 14:19:18 ---airbox od 50cc  :toothy11:

malo mi se čini visok s tim podizačem amortizera... al eto, super projekt  :)

..e i kakva ti je ovo plastika iznad zadnjeg svjetla? zanimljivo izgleda s tim...

--- Kraj citata ---

Da, od Purejeta airbox sa malossi red sponge  :icon_biggrin: jbg. takav sam jedino imao na lageru, trenutno

Znam da jest malo visok, ali sutra dolazi amortizer od SR-a 150 , pa će biti i to po P.S.-u

.. na koju plastiku misliš?
ovaj crni spojler?

ili ovaj srebrni nosač za kofer?

Infernus:
mislim baš na plastiku, nosač je metalni kolko me pamćenje služi (skinut davno skupa sa svojim nosačem)  :toothy11:

btw jesi vozio već? :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju