Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

gilera runner fx 125 >>180fxr projekt - Komentari

<< < (19/80) > >>

Nincevic:
zašto bi 2 puta bezveze minja ležaje, semeringe, brtve.. kad možeš sve iz jednog puta, nije to nikakva mudrolija, sve šta ti je potrebno je biax može električni ili na kompresor objasnit cu ti na pm detaljnije  :)

EdoSP:
super ovo ide kod tebe,u slucaju da ti bude trebalo nesto i ja sam radio slican projekt,pa se javi na pp,blok treba prosiriti malo gore gdje ulazi cilindar,to smo kod mene biaxom radili,mozes ti sada zamjeniti lezajeve semeringe i sloziti blok,staviti 125 i voziti se,poslije kad skupis pare i nabavis termogrupu 180,samo skines 125,to malo prosiris i nasarafis 180 i bit ce mnogo bolje,vjeruj mi  :icon_thumright: vidim da je bilo neke rijeci o semerinzima,za BB su 24x35x7(serijska radilica) za tuning ne znam

btw: bio si brzi pa si na piku klepio auspuh koji sam htio kupiti  :icon_biggrin:

dzeba:

--- Citat: EdoSP - 29 Lipanj, 2013, 15:21:29 ---super ovo ide kod tebe,u slucaju da ti bude trebalo nesto i ja sam radio slican projekt,pa se javi na pp,blok treba prosiriti malo gore gdje ulazi cilindar,to smo kod mene biaxom radili,mozes ti sada zamjeniti lezajeve semeringe i sloziti blok,staviti 125 i voziti se,poslije kad skupis pare i nabavis termogrupu 180,samo skines 125,to malo prosiris i nasarafis 180 i bit ce mnogo bolje,vjeruj mi  :icon_thumright: vidim da je bilo neke rijeci o semerinzima,za BB su 24x35x7(serijska radilica) za tuning ne znam

btw: bio si brzi pa si na piku klepio auspuh koji sam htio kupiti  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Hahahahha imam ti ja 3 auspuha trenutno...taj sto sam kupio sutra vracam jer je skroz los...pregrade lupaju i prdi eto sreca tvoja :D
imam svoj koji je totalno ispravan ali nemam grila i malo je pojacavan pa mi je ruzno vidit varove a neda mi se to polirat bla bla :D
a 3 sam dobio dzaba koji je extra :D
javi se na pp da se cujemo oko ti djelova i toga ;)

dzeba:
Stigli lezajevi i semerinzi ntn japan ali uvjek ima novi problema....dok sam bio nalio vodu pusta hladnjak  :icon_thumright:

sad moram to skinuti i odnjet da mi pokrpaju :(

najveci mi je pr sto moram skinut rezervoar da odvijem jedan saraf :(

ovo crjevo se moze izvuc :S
nista danas krpanje pa ide i video ako upali i bude sve ok ;)

dzeba:
e ovako jos jedno pitanje ako neko zna zelim hitan odg
na kileru na hladnjaku sam odpoio dzek i spojio na prekidac da upalim kada ja zelim vidio sam da dosta ljudi to radi...e pitanje je sada..
na slici ispod dje je zaokruzeno je taj dzek i kada spojim istrument on ide do zice koja je na hladnjaku koja se spaja na onaj kao termostat sa slike 2
e pitanje oce li bit pr ako je to odpojeno i oce li mi pokazivat normalno temp ?

:icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju