Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
gilera runner fx 125 >>180fxr projekt - Komentari
dzeba:
--- Citat: walkay - 27 Lipanj, 2013, 19:24:33 ---Evo moja, kad je pukla, pa poslije farbanja! ;D
http://www.zaslike.com/files/u3cdl8h9bzlz043tui.jpg i
--- Kraj citata ---
Drama je vako isto je kod mene... :D
E sad druga stvar...nisam imao mira i sve sam sastavio i ide paljenje...nova svjeca baca pravu iskru...
ulje jos nije doslo do karb ali motor upali na gorivu i stangas je na max i s malim gasom radi cim pustim gas gasi se...
PUCA IZ AUSPUHA !
Pomoc :$ :help:
dzeba:
Neznam sta vise da radim...u motoru krlja nenormalno i na max stangasu se gasi...
evo i videa neznam odakle krlja neznam nisam pametan :$
promjenjen je taj nosac motora walkay ti si siguran da je to sigurno od golfa da nije radi toga ?
evo video pa neko nek da prijedlog...u 9 mj kad sam ga ugasio slicno je krljalo ovako cak i gore nisam nijednom rastavljo blok do radilice ali lezajevi su zamjenjeni kada i radilica prije 2 sezone meni se cini...jedino sto sam primjetio jeste da kada vrtim gumu poklopac kvacila kao da felsa :S
usuto je novo ulje u getribu...
Nincevic:
možda ti se auspuh raspao iznutra pa šuška tako je i meni bilo, skini auspuh i protresi ga pa vidi jel nešto šuška u njemu
walkay:
Nema to veze sa selenom, tebi nesto ronda u masini, mozda biti svasta, lezajevi radilice, karike, variomat, cak nemas ni ler gas... morat ces raskopat masinu! Provjeri koliko lufta imas na radilici sa strane variomata i sa strane magneta.
Nincevic:
ako su ležaji radilice, onda bi ti bilo najbolje kad budeš otvoria mašinu da proširiš blokove i da staviš termogrupu od sp 180
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju